Nupo-dieet

De eerste week van het Nupo Dieet – wat kun je verwachten?

Kan ik Nupo Diet en Nupo One Meal combineren?

Wij raden af ​​om de twee productlijnen te combineren, vanwege verschillen in voedingswaarden.
Nupo Diet is een volledige maaltijdvervanger, terwijl One Meal een enkele maaltijdvervanger is, en de voedingswaarden zijn geoptimaliseerd om één of twee hoofdmaaltijden per dag te vervangen, en bevat alle voedingsstoffen, dwz eiwitten, vezels, vitamines en mineralen.

Ook al is het caloriegehalte ongeveer hetzelfde, als je twee zakjes Nupo Diet uitwisselt met een One Meal-product, zijn de voedingswaarden niet hetzelfde. Bij een dieet is het voorzien in de basisbehoeften aan voeding van groot belang om dit te bereiken. de gewenste resultaten.

Wat is ketose?

“Het nieuwe zwart” onder de diëten zijn de zogenaamde keto-diëten . Een gemeenschappelijke noemer van deze diëten is dat je heel weinig koolhydraten en een grotere hoeveelheid vet consumeert in vergelijking met de officiële aanbevelingen. Maar wat is ketose?

Een eenvoudige verklaring is dat ketose een toestand is waarin je lichaam zijn energie haalt uit de vetvoorraden in plaats van uit de glycogeenvoorraden in je spieren. Normaal gesproken komt de brandstof van uw lichaam uit koolhydraten, die als glycogeen in de spieren worden opgeslagen. Wanneer je je inname van koolhydraten verlaagt/beperkt, dwing je je lichaam om een ​​alternatieve energiebron te zoeken – in dit geval: opgeslagen vet. Wanneer het lichaam het opgeslagen vet als brandstof begint te gebruiken, zal het lichaam het vet omzetten in ketonen, die het als brandstof gebruikt in plaats van glycogeen.

Als je leest over keto-diëten , waarbij je regelmatig voedsel eet met een lage hoeveelheid koolhydraten, zijn er veel verschillende theorieën over hoeveel koolhydraten je mag consumeren om in een toestand van ketose te komen en die toestand te behouden. Met Nupo's VLCD ( Very Low-Calorie Diet ) krijg je een lagere hoeveelheid koolhydraten binnen dan bij een normaal dieet – dat de officiële aanbevelingen volgt – en daardoor kom je in een toestand van ketose als je Nupo's VLCD Diet Shakes gebruikt. Door je aan het Nupo Dieet te houden, behoud je de ketose-toestand. Je kunt de Nupo Dieet Shakes maximaal drie weken gebruiken.

Als je het Nupo Dieet gaat aanvullen met andere voedingsmiddelen, bereik je misschien niet hetzelfde succes. Om jezelf een betere kans op succes te geven, moet je je strikt aan het Nupo Dieet houden. Dit komt omdat, als je andere voedingsmiddelen aan je dieet toevoegt, je de staat van ketose zou kunnen verliezen, ook al heb je nog steeds een tekort aan calorieën en koolhydraten. Het kan heel moeilijk zijn om een ​​keto-dieet te volgen met regulier voedsel, omdat het streng is wat betreft het voedsel dat je wel en niet mag eten.

Met de VLCD Diet Shakes van Nupo krijg je alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines binnen, en een calorie- en koolhydraattekort, waardoor het makkelijker wordt om de ketosetoestand te behouden. Een positief neveneffect van ketose is dat het je eetlust verlaagt, wat slim is als je wilt afvallen, en dit ook al consumeer je minder calorieën en volg je een regelmatig dieet – het duurt een paar dagen voordat je Nupo gebruikt. deze staat.

Nupo heeft drie nieuwe producten aan hun VLCD-lijn gepresenteerd, namelijk een havermout – appel-kaneel, en twee soepen: Dieetsoep – Tomaat en Dieetsoep – Groente. Dit betekent dat Nupo drie soepen heeft, wat prima kan als lunch- of dineralternatief, en dat de Oatmeal perfect is als ontbijt. Bovendien zijn Nupo's klassieke Diet Shakes verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: Mango Vanille, Bosbessen Framboos, Aardbei, Chocolade Flavour en Café Latte. Het is belangrijk dat u zich aan het dieet houdt, uzelf de beste voorwaarden geeft voor succesvol gewichtsverlies en het dieet niet aanvult met reguliere voedingsmiddelen die de toestand van ketose kunnen beïnvloeden.

Kunnen Nupo Diet-shakes en soepen gemengd worden met heet water?

Ja, u kunt uw Nupo Diet-shakes mengen met warm water, maar wij raden u aan ze gekoeld te nuttigen.
Wij ervaren dat de meerderheid er de voorkeur aan geeft dat de shakes gekoeld bewaard worden voordat ze geconsumeerd worden.
Onze Nupo Dieet Soepen en Havermeel moeten worden gemengd met koud water en vervolgens worden verwarmd in de magnetron of in een pot.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Ik krijg een ernstige hoeveelheid lucht in de maag als ik Nupo eet.

Het Nupo Dieet en de bijbehorende zakjes die zes keer per dag moeten worden geconsumeerd, bevatten veel vezels en sommigen kunnen meer lucht in hun maag ervaren. Dit is volkomen normaal en is alleen een kwestie van aanpassing van uw lichaam.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik hoofdpijn krijgen als ik Nupo eet?

Als u ervoor zorgt dat u al uw zakjes van het Nupo Dieet consumeert en voldoende vloeistof drinkt (2-3 liter water per dag wordt aanbevolen), hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. U kunt last krijgen van hoofdpijn als u gewend bent grote hoeveelheden suiker te consumeren, en daar dan mee ophoudt terwijl u een Nupo Dieet volgt. Mocht er hoofdpijn optreden, dan zou deze binnen relatief korte tijd moeten verdwijnen als het lichaam gewend raakt aan het Nupo Dieet.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Moet ik vitaminepillen eten als ik een Nupo Dieet volg?

Nee, het zou niet nodig moeten zijn om vitaminepillen te eten als je het Nupo Dieet volgt. Nupo bevat alle vitamines en mineralen die jij en je lichaam dagelijks nodig hebben.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik genoegen nemen met 4-5 zakjes Nupo en dit aanvullen met een gezond avondmaal?

Wij raden u aan om altijd 6 Nupo-maaltijden per dag te eten – dit geldt ook als u het aanvult met echte voeding.

Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig heeft. Ook al zou je denken dat de voeding die je aanvult gezond en voedzaam is, het is niet zeker dat deze alles bevat wat jij en je lichaam nodig hebben. Als u toch wilt dineren, raden wij u aan ongeveer een half uur voor de maaltijd een zakje Nupo Diet in te nemen. Door dit te doen, zorg je ervoor dat je minder honger hebt en dus minder in de verleiding komt om meer van het echte voedsel te eten.

Meer over ons Nupo Dieet kun je hier lezen.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik mijn Nupo Diet-shakes invriezen?

Ja, je kunt je Nupo Diet-shake (korte termijn!) gedurende 1-2 dagen invriezen. Sommigen kiezen ervoor om hun Nupo Diet-shake 15-30 minuten in te vriezen voordat ze deze drinken, zodat ze een ijskoude en heerlijke shake hebben die een dikkere en slush-ijsachtige consistentie heeft.

Als je je shake de avond ervoor invriest, kun je hem 's ochtends meenemen, en later op de dag heb je een gekoelde shake. U moet zich ervan bewust zijn dat de ontdooiperiode kan variëren, omdat deze afhangt van de directe temperatuur in de omgeving waarin u zich bevindt. Sommigen genieten zelfs van een bevroren Nupo Dieet-shake als heerlijk Nupo-ijs, als ze trek hebben in iets zoets – in dit geval In dat geval heb je ijs met een laag caloriegehalte.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik mijn Nupo Diet-shakes vooraf bereiden?

Ja, je kunt je Nupo Diet shakes een dag van tevoren klaarmaken, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik. Ze moeten net als melkdrank in een gekoelde omgeving worden bewaard – we ervaren dat de meerderheid er de voorkeur aan geeft dat de shakes gekoeld worden voordat ze worden geconsumeerd. Voordat u van uw shake geniet, kunt u deze in uw eigen voordeel opschudden. Eet smakelijk.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik Nupo gebruiken als ik diabetes type 1 heb?

Ja, het is veilig om Nupo Diet Shakes te gebruiken, deze zijn VLCD (Very Low-Calorie Diet) als u diabetes type 1 heeft. Het is belangrijk op te merken dat u uw arts (diabetesspecialist) moet raadplegen voordat u met een dieetprogramma begint. De reden hiervoor is dat de insulinedosis eerst moet worden verlaagd, anders bestaat er een risico op hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel). Voor patiënten die een behandeling krijgen met maaltijdgebaseerde insuline, is het verstandig om een ​​diëtist te raadplegen, om de insulinedosis elke dag te laten matchen met de koolhydraathoeveelheid in elke maaltijd (VLCD).

Waar staat VLCD voor?

VLCD staat voor Very Low Calorie Diet .

Het Nupo Dieet bestaat uit 6 dagelijkse Nupo Dieet Shakes, -Soepen of -Havermeel en is een VLCD-dieet. De richtlijnen voor een VLCD-dieet zijn zeer streng en zorgen ervoor dat u als consument 100% van de vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgt die u en uw lichaam dagelijks nodig hebben, terwijl het aantal calorieën laag blijft – ca. 700 calorieën per dag.

Volgens de richtlijnen voor een VLCD-dieet mag het, als volledige dieetvervanger, tussen de 450-800 kcal bevatten. Uit onderzoek is gebleken dat je niet sneller afvalt als je minder dan 800 kcal per dag consumeert. Het Nupo Dieet levert u ca. 700 calorieën verdeeld over 6 maaltijden. Door uw shakes over 6 maaltijden te verdelen, kunt u uw bloedsuikerspiegel stabiel houden en uw spijsvertering op gang houden.

Bij Nupo bieden we het Nupo Dieet aan, een VLCD-dieet dat in 9 verschillende smaken verkrijgbaar is – wat betekent dat er voor ieder wat wils is.

Lees hier meer over het Nupo Dieet of ga direct naar de winkel en bestel hier jouw favoriet.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Hoe stop ik met het Nupo Dieet als het gewenste gewichtsverlies is bereikt?

Het is een voordeel voor je lichaam als je doorgaat met het goede maaltijdpatroon van 6 maaltijden per dag, waar je tijdens het Nupo Dieet naartoe hebt gewerkt. Wij raden u aan om 3 hoofdmaaltijden te eten (ochtend, middag en avond), waarbij de nadruk ligt op het eten volgens het “bordmodel”, en prioriteit geeft aan veel grove groenten en mager vlees. Daarnaast is het aan te raden om gedurende de dag 2-3 tussendoortjes te eten, om je verbranding actief te houden en je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Een caloriearm tussendoortje kan een ei, een handvol amandelen of een paar wortels zijn. U kunt ook enkele van onze andere producten proberen, zoals onze One Meal-producten of onze Protein Bites .

De One Meal serie bestaat uit een assortiment maaltijdvervangers waarmee u 1-2 van uw dagelijkse hoofdmaaltijden kunt vervangen. Meer over de One Meal-serie lees je hier . Protein Bites zijn repen die je als tussendoortje kunt gebruiken, rijk aan eiwitten en vezels, en verkrijgbaar in 2 verschillende smaken: Caramel Ginger en Chocolate.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

*Het ‘bordmodel’ is een term die wordt gebruikt om de aanbevolen verdeling van koolhydraten, eiwitten en vet op uw bord te beschrijven.

Stopt het mijn vetmetabolisme als ik alleen Nupo eet?

Nee, het consumeren van alleen Nupo-producten zal uw stofwisseling niet stoppen. Dit komt deels door het gehalte aan verschillende voedingsstoffen en vezels, maar ook door het feit dat je met een Nupo Dieet elke dag zes zakjes (van 32 gram) van onze Nupo Dieet-producten moet eten. De vele kleinere maaltijden gedurende de dag zijn beter in het op peil houden van je vetstofwisseling, dan minder grote maaltijden.

Als je meer wilt weten over ons Nupo Dieet, kun je er op deze pagina meer over lezen.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kom ik alle kilo’s terug als ik stop met het Nupo Dieet?

Als je ervoor kiest om terug te gaan naar hetzelfde dieet en dezelfde patronen die je gewend was vóór het Nupo Dieet – ja, dan zou je hoogstwaarschijnlijk de kilo’s weer terugkrijgen. Ons Nupo Dieet werkt als een kickstart, en het idee is dat u uw voedingsgewoonten moet veranderen om gewichtsverlies te behouden.

In dit geval kan onze One Meal-serie een goede hulp zijn. De One Meal-serie bestaat uit een serie repen en shakes die fungeren als maaltijdvervangers en waarmee u 1-2 van uw dagelijkse hoofdmaaltijden kunt vervangen. Eén van onze One Meal producten staat gelijk aan een volledige hoofdmaaltijd. Als u meer wilt weten over onze One Meal-serie, kunt u meer lezen op deze pagina .

Daarnaast is het nuttig als u uw vetmetabolisme berekent, zodat u kunt berekenen hoeveel calorieën u nodig heeft in uw dieet, vergeleken met uw activiteitenniveau.

Neem contact met ons op via info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Ik ben ziek geworden en heb koorts, kan ik doorgaan met mijn Nupo Dieet?

Als u ziek bent en bijvoorbeeld koorts heeft, kan het verstandig zijn om bij het gebruik van Nupo uw eigen arts te raadplegen. Een arts zal verder kunnen beoordelen of het veilig is om door te gaan met het Nupo Dieet, aangezien u extra energie besteedt aan het weer gezond worden. Beterschap.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik borstvoeding geven tijdens het Nupo Dieet?

Het wordt niet aanbevolen om een ​​Nupo Dieet te volgen terwijl u borstvoeding geeft. Wij raden u aan uw arts te raadplegen als u het Nupo Dieet wilt voortzetten terwijl u borstvoeding geeft.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Ik heb een receptgeneesmiddel gekregen van mijn arts. Kan ik doorgaan met mijn Nupo Dieet?

Het hangt ervan af welk receptgeneesmiddel u krijgt.
Daarom is het belangrijk dat u hierover uw arts raadpleegt, omdat een dieet een mogelijke regulatie van medicijnen kan beïnvloeden.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Is het veilig om te sporten als je een Nupo Dieet volgt?

Ja, tijdens het gebruik van onze Nupo Diet producten is het veilig om te sporten. Om effectiever af te vallen kan het een goed idee zijn om Nupo te combineren met sporten. Sommigen hebben ervaren dat hun uithoudingsvermogen kan afnemen vanwege de lage energie-inhoud van een Nupo Dieet.
Als je meer wilt weten over ons Nupo Dieet, kun je meer lezen op ons Wat is Nupo Dieet? bladzijde.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik een enkele maaltijd vervangen door Nupo Diet?

Onze Nupo Diet-serie wordt geproduceerd als een complete dieetvervanger, voor degenen die hun gewichtsverlies een kickstart willen geven, waarbij je niets anders nodig hebt dan de 6 shakes per dag.

Als u één enkele maaltijd wilt vervangen door Nupo, raden wij u aan een van onze One Meal-producten te proberen. Dit zijn repen of shakes die u kunt gebruiken om dagelijks 1-2 van uw maaltijden te vervangen. Meer over onze One Meal-serie leest u hier .

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Een maaltijd

Hoeveel maaltijden per dag kan ik ruilen met Nupo One Meal?

Wij raden u aan één van uw dagelijkse hoofdmaaltijden in te ruilen voor gewichtsbeheersing.
Ruil twee van uw dagelijkse hoofdmaaltijden in voor gewichtsverlies.

Is het normaal dat er lucht in de maag komt door One Meal?

Ja. Vanwege het hoge vezelgehalte zullen mensen die niet gewend zijn om grote hoeveelheden vezels te verteren gedurende een bepaalde periode lucht in de maag ervaren, totdat het lichaam zich aanpast aan het hoge vezelgehalte.

Kan ik Nupo One Meal gebruiken met andere Nupo-producten?

Alle producten van One Meal (pannenkoeken, kant-en-klare shakes en repen) zijn naar eigen wens te mixen en matchen.
We raden af ​​om Nupo Diet en Nupo One Meal te combineren vanwege het verschil in voedingswaarde, waardoor u zeker weet dat u alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt wanneer u Nupo Diet gebruikt.

Je kunt alle Slim Boost producten combineren met alle One Meal producten.

Is One Meal gezond?

Ja. One Meal heeft een voedingssamenstelling die ervoor zorgt dat jouw lichaam de beste omstandigheden krijgt voor een gezonde en gelukkige levensstijl.

One Meal is rijk aan vezels en eiwitten, zit boordevol vitamines en mineralen en bevat weinig calorieën, zodat je met een gerust geweten van je One Meal kunt genieten.

Kan ik Nupo Diet en Nupo One Meal combineren?

Wij raden af ​​om de twee productlijnen te combineren, vanwege verschillen in voedingswaarden.
Nupo Diet is een volledige maaltijdvervanger, terwijl One Meal een enkele maaltijdvervanger is, en de voedingswaarden zijn geoptimaliseerd om één of twee hoofdmaaltijden per dag te vervangen, en bevat alle voedingsstoffen, dwz eiwitten, vezels, vitamines en mineralen.

Ook al is het caloriegehalte ongeveer hetzelfde, als je twee zakjes Nupo Diet uitwisselt met een One Meal-product, zijn de voedingswaarden niet hetzelfde. Bij een dieet is het voorzien in de basisbehoeften aan voeding van groot belang om dit te bereiken. de gewenste resultaten.

Kan ik One Meal als tussendoortje gebruiken?

U kunt One Meal gebruiken wanneer het past in uw dagelijkse routine, maar u moet zich daarvan bewust zijn
One Meal is ontworpen om één of twee van uw dagelijkse hoofdmaaltijden te vervangen en biedt u alle voedingsstoffen die u nodig heeft voor de hoofdmaaltijd voor slechts ca. 200 kcal.

In verband met uw dieet is het echter belangrijk om na te denken over uw dagelijkse calorie-inname. Houd er rekening mee dat als u One Meal als tussendoortje of tussendoortje toevoegt, u ongeveer 1,5 kg extra calorieën binnenkrijgt. 200 kcal. aan uw dagelijkse calorie-inname.

Kan ik One Meal gebruiken voor training en beweging?

Absoluut! One Meal zit boordevol alles wat je nodig hebt voor of na het sporten, om je lichaam de beste omstandigheden te geven. One Meal bevat veel vezels en eiwitten, zit boordevol vitamines en mineralen die je nodig hebt en bevat weinig calorieën.

Bent u op zoek naar een nog hoger eiwitgehalte, maar wilt u geen concessies doen aan het aantal calorieën? Kijk eens naar onze Protein Bites

Ik krijg een ernstige hoeveelheid lucht in de maag als ik Nupo eet.

Het Nupo Dieet en de bijbehorende zakjes die zes keer per dag moeten worden geconsumeerd, bevatten veel vezels en sommigen kunnen meer lucht in hun maag ervaren. Dit is volkomen normaal en is alleen een kwestie van aanpassing van uw lichaam.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik een enkele maaltijd vervangen door Nupo Diet?

Onze Nupo Diet-serie wordt geproduceerd als een complete dieetvervanger, voor degenen die hun gewichtsverlies een kickstart willen geven, waarbij je niets anders nodig hebt dan de 6 shakes per dag.

Als u één enkele maaltijd wilt vervangen door Nupo, raden wij u aan een van onze One Meal-producten te proberen. Dit zijn repen of shakes die u kunt gebruiken om dagelijks 1-2 van uw maaltijden te vervangen. Meer over onze One Meal-serie leest u hier .

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Slanke boost

Goed om te weten over Calorie Fighter!

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geen allergenen. Geen conserveringsmiddelen. Geen lactose, jodium, gluten of cholesterol.

Calorie Fighter is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen grondstoffen van dierlijke oorsprong. Kleine variaties in kleur en smaak hebben geen invloed op de effectiviteit van het product.

Waarom heeft het zakje drank een vreemde textuur als het klaargemaakt wordt?

De glucomannan in het product werkt door te zwellen en een geleiachtige structuur te vormen. Dit gebeurt vrijwel onmiddellijk en daarom heeft de drank een enigszins klonterige textuur als je hem niet roert.

Als de drank wordt achtergelaten en niet onmiddellijk wordt gedronken, zal deze snel een gel gaan vormen. Drink niet als dit gebeurt, omdat dit verstikkingsgevaar kan opleveren.

Ik ben vergeten Calorie Fighter in te nemen voordat ik mijn maaltijd eet. Moet ik dit innemen nadat ik heb gegeten?

Nee, als u Calorie Fighter bent vergeten in te nemen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem het echter niet na uw maaltijd in, omdat dit de werkzaamheid van de Calorie Fighter zal verminderen en maagklachten kan veroorzaken. Neem het de volgende keer dat u een maaltijd gebruikt gewoon in zoals aanbevolen.

Wie kan Calorie Fighter niet gebruiken?

Onder bepaalde omstandigheden wordt het gebruik van Calorie Fighter afgeraden. Enkele voorbeelden van deze omstandigheden zijn:

 • Niet gebruiken in geval van allergie of intolerantie voor een van de verbindingen in de formulering of bij bekende gevoeligheid voor kruidenproducten.
 • Niet geschikt voor personen met slikproblemen.
 • Niet geschikt voor personen met ontstekingsziekten van het maagdarmkanaal, zoals zure refluxziekte, gastritis, ventriculaire of duodenumzweren, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, diverticulitis), die tekenen vertonen van darmobstructie (dreigende of bestaande mechanische of paralytische ileus), maagbypass gastroparese bij diabetici met neuropathie, darmpoliepen en bestaande ernstige spijsverteringsstoornissen.
 • Niet geschikt voor personen met een medische voorgeschiedenis van obstipatie.
 • Niet geschikt voor personen met ondergewicht (Body Mass Index-BMI<18,5).
 • Niet geschikt voor baby's, zuigelingen of kinderen. Adolescenten mogen Calorie Fighter alleen gebruiken na overleg met een arts.

In geval van twijfel kunt u contact opnemen met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Denk er altijd aan om de informatie over de aanbevolen dagelijkse dosis en aanvullende instructies op de verpakking van een bepaald product te volgen, aangezien deze van product tot product varieert.

Heeft Calorie Fighter bijwerkingen?

Personen die Calorie Fighter gebruiken, kunnen af ​​en toe last krijgen van gastro-intestinale stoornissen zoals obstipatie, dyspepsie, buikpijn, een ongemakkelijk opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn of ongemak, brandend maagzuur, gastro-oesofageale reflux, misselijkheid, braken of diarree.

Hoe lang kan ik Calorie Fighter gebruiken?

Calorie Fighter is geschikt voor langdurig gebruik en wordt aanbevolen gedurende maximaal 12 weken en als onderdeel van een energiebeperkt dieet. Het product vergroot het effect van een energiebeperkt dieet en lichamelijke activiteit. De snelheid en de hoeveelheid gewichtsverlies zijn individueel. Er moet rekening worden gehouden met factoren als leeftijd, gezondheidstoestand, levensstijl, startgewicht en streefgewicht. Medische hulpmiddelen – zoals Slim Boost+ Calorie Fighter – kunnen een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Hoe gebruik ik Calorie Fighter?

Calorie Fighter bedoeld voor de orale route. De sticks zijn uitsluitend voor eenmalig gebruik. Calorie Fighter is bedoeld voor gebruik bij volwassenen met overgewicht (BMI ≥ 30) of volwassenen met overgewicht (BMI ≥ 25).

Aanbevolen innamehoeveelheid:

 • 1 stick drie keer per dag (vóór ontbijt, diner en lunch),
 • In te nemen 15 minuten vóór elke maaltijd met één of twee grote glazen water.

Drink onmiddellijk na het dispergeren van het poeder om verdikking van de oplossing te voorkomen. Calorie Fighter is geschikt voor langdurig gebruik en wordt aanbevolen voor gebruik tot 12 weken, afhankelijk van de behoefte.

Hoe werkt Calorie Fighter?

Calorie Fighter is gebaseerd op twee hoofdingrediënten: glucomannan en chitosan .

Glucomannan – een natuurlijke, in water oplosbare voedingsvezel van de Konjac-plant. De vezels werken in de maag en darmen door vloeistoffen op te nemen en deze om te zetten in een dikkere massa. Wanneer de maag vol aanvoelt, zal het hongergevoel verminderen en het gevoel van verzadiging toenemen.

Chitosan – gewonnen uit aspergillus niger (een soort schimmel) die vet uit cholesterol in uw dieet aantrekt en bindt – gebeurt allemaal in de maag. Deze interactie helpt bij het vormen van onverteerbare vetclusters die te groot zijn om door het lichaam te worden opgenomen. Dit betekent dat deze clusters geen deel uitmaken van de stofwisselingscyclus, maar onverteerd worden uitgescheiden. Calorie Fighter bindt tot 42% van het vet uit de voeding in de maag.

Welk effect heeft Calorie Fighter?

Calorie Fighter kan bijdragen met:

 • een verbetering van de verzadiging en het voorkomen van overeten en onbedwingbare trek.
 • waardoor de opname van vet tot 42%* wordt verminderd.
 • waardoor de beschikbaarheid van koolhydraten voor opname tot 46%** wordt verminderd.
 • het verlagen van de totale calorie-inname met ca. 800 kcal per dag***.

* In vitro test 2015037/5/Vetbinding. ** In-vitrotest 2015037/9/Kioslim. *** Schatting gebaseerd op een dagelijkse inname van 2200 kcal met 50% koolhydraten, 35% vet en 15% eiwitten.

Waar is Calorie Fighter voor ontwikkeld?

Calorie Fighter is ontwikkeld als supplement voor gewichtsverlies of gewichtsbeheersing bij de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas, om ziekten te voorkomen die verband houden met dit soort gezondheidsproblemen.

Wie kan Calorie Fighter gebruiken?

Calorie Fighter kan worden gebruikt door alle volwassenen (18+) die willen afvallen of een gezond, normaal gewicht willen behouden. Het product kan worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet bij gewichtsverlies, of als natuurlijk onderdeel van een drukke dag vol verleidingen die het behoud van een normaal gewicht kunnen bemoeilijken.

Wat betekent het dat Calorie Fighter een medisch hulpmiddel is?

Een medisch hulpmiddel zijn producten die worden gebruikt voor het diagnosticeren, voorkomen, verlichten of behandelen van ziekten, handicaps of verwondingen. Slim Boost+ Calorie Fighter is CE-goedgekeurd, wat verifieert dat het apparaat voldoet aan de norm voor medische hulpmiddelen en dat de kwaliteit, veiligheid en prestaties van het product zijn gedocumenteerd.

Calorie Fighter wordt gereguleerd door Lægemiddelstyrelsen / Klasse IIb – en een recept is niet vereist! Lees ALTIJD de bijsluiter aandachtig voordat u het product gebruikt.

Werkt SlimBoost? Hier is de documentatie!

Werkt Slim Boost echt? Als u twijfelt, hebben we de documentatie gepubliceerd over de ingrediënten in onze Slim Boost-producten. Hier kunt u de bevindingen lezen en u kunt er zeker van zijn dat onze producten niets beloven dat niet is gedocumenteerd en gevalideerd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).

SLIM BOOST – VUL MIJN buik

(NDA)-2010-EFSA_Journal_claims

SLIM BOOST – VERBRAND MIJN VET

Lorenzo_et_al-2015-British_Journal_of_Clinical_Pharmacology

EFSA Yerba Mate_ID 3924

EFSA Yerba Mate_ID 2070

EFSA Cayennepeper_ID 2006

SLIM BOOST+ Medisch hulpmiddel FAT FIGHTER ( klinische studie )

Klinisch rapport over in wezen vergelijkbaar apparaat – KiOnutrime-CsG® 500 mg capsules (Slim Med)

SLIM BOOST+ Medisch hulpmiddel Calorie Fighter ( klinische studie )

KioSlim in Innovaties in Voedseltechnologie n72 Augustus 2016

Trivedi et al. Nutrition Journal 2016

Nuttige kennis over Slim Boost+ Fat Fighter

Een shortlist van wat goed is om te weten over Slim Boost+ Fat Fighter:

 • Geschikt voor diabetici.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
 • Geen lactose, jodium, gluten of cholesterol.
 • Geen smaakversterkers of bewaarmiddelen.

Zijn er bijwerkingen aan Slim Boost+ Fat Fighter?

Na inname van Fat Fighter kan er een tijdelijk gevoel van verzadiging optreden. Dit verdwijnt normaal gesproken na korte tijd. Overdosering of inname van het product met onvoldoende water kan leiden tot constipatie. Personen met een gevoelige maag of darmen kunnen af ​​en toe last krijgen van aandoeningen zoals constipatie, maagpijn, misselijkheid, braken of diarree. Als de bijwerkingen aanhouden, moet de dosis worden verlaagd of moet de inname worden stopgezet.

Hoe lang kun je Slim Boost+ Fat Fighter gebruiken?

Slim Boost+ Fat Fighter kan tot 90 dagen worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet. Het product versterkt het effect van een energiebeperkt dieet en lichamelijke activiteit. De snelheid en de mate van gewichtsverlies zijn individueel en er moet rekening worden gehouden met factoren zoals leeftijd, gezondheid, levensstijl, startgewicht en gewichtsverliesdoel.

Medische hulpmiddelen, zoals Slim Boost+ Fat Fighter, kunnen een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Kan ik Slim Boost+ Fat Fighter samen met andere medicijnen gebruiken?

Het vetbindende vermogen van Slim Boost+Fat Fighter kan de opname van vetoplosbare vitaminen en actieve ingrediënten in het geneesmiddel beïnvloeden. Voordat u Slim Boost+Fat Fighter gebruikt, dient u een arts te raadplegen als u medicijnen op recept gebruikt, waaronder de orale anticonceptiepil. Gebruik Slim Boost+Fat Fighter niet als u voorgeschreven Warfarine (antistollingsmiddel) of Valproaat (anticonvulsivum) gebruikt.

Wie mag Slim Boost+ Fat Fighter NIET gebruiken?

In sommige gevallen wordt het aanbevolen om Slim Boost+ Fat Fighter NIET te gebruiken – bijvoorbeeld:

 • Gebruik Slim Boost+ Fat Fighter niet als u voorgeschreven Warfarine (antistollingsmiddel) of Valproaat (anticonvulsivum) gebruikt.
 • Niet gebruiken in geval van allergie of intolerantie voor een van de materialen in de formulering.
 • Gebruik Slim Boost+ Fat Fighter niet als u ontstekingsziekten van het maagdarmkanaal heeft (bijv. zure refluxziekte, gastritis, ventriculaire of duodenale zweren, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, diverticulitis), tekenen van darmobstructie (dreigende of bestaande mechanische of paralytische ileus). ), gastroparese bij diabetici met neuropathie, darmpoliepen en bestaande ernstige spijsverteringsstoornissen (constipatie).
 • Niet gebruiken bij ondergewicht (Body Mass Index (BMI) < 18,5).
 • Slim Boost+ Fat Fighter mag niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding om de toevoer van belangrijke voedingsstoffen naar het embryo of de baby niet in gevaar te brengen.
 • Niet geschikt voor baby's of zuigelingen.
 • Niet geschikt voor kinderen en adolescenten.

Denk er altijd aan om de informatie over de aanbevolen dagelijkse dosis en andere instructies op de verpakking van het betreffende product te volgen, aangezien deze van product tot product varieert.

Zijn er beperkingen aan het gebruik van Slim Boost+ Fat Fighter?

Slim Boost+Fat Fighter kan tot 90 dagen worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u voorgeschreven medicijnen gebruikt, inclusief orale anticonceptiepillen. In geval van verstopping of andere bijwerkingen moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van Slim Boost+Fat Fighter en een arts raadplegen.

Kan ik Slim Boost+ Fat Fighter combineren met de andere producten van Nupo?

Je kunt Slim Boost+Fat Fighter combineren met het andere product van Nupo. Slim Boost+Fat Fighter kan u helpen bij het afvallen. Om een ​​bevredigend resultaat te bereiken is het belangrijk dat de producten onderdeel zijn van een gezond, gevarieerd en energiebeperkt dieet – bij voorkeur in combinatie met de dieet- en maaltijdvervangende producten van Nupo. Uw kansen op succesvol en behoudend gewichtsverlies worden vergroot als u aan lichaamsbeweging doet.

Heeft Slim Boost+ Fat Fighter enige smaak?

De Slim Boost+Fat Fighter capsules zijn gemaakt van plantaardige bronnen en zijn volledig neutraal van smaak.

Wanneer moet ik Slim Boost+ Fat Fighter nemen – en hoeveel?

Je kunt Slim Boost+ Fat Fighter gebruiken als onderdeel van een energiebeperkt, uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

 • Neem 2 capsules 15 minuten vóór de hoofdmaaltijd met een groot glas water
 • Neem maximaal 3 keer per dag 2 capsules.

Volg altijd de informatie over de aanbevolen dagelijkse dosis en andere instructies op de verpakking van het betreffende product.

Kauw of bijt niet door de capsules. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Overdoses Fat Fighter verbeteren de werking van het product niet, maar kunnen mogelijke bijwerkingen bevorderen. Als u een dosis heeft gemist, neem dan geen dubbele dosis om de gemiste dosis in te halen. In plaats daarvan kunt u gewoon uw gebruikelijke schema hervatten.

Voor wie is Slim Boost+ Fat Fighter bedoeld?

Slim Boost+Fat Fighter is voor elke volwassene (18+) die wil afvallen of een gezond, normaal gewicht wil behouden. Het product kan worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet tijdens gewichtsverlies – of als natuurlijk onderdeel van een drukke, alledaagse dag vol verleidingen die normaal gewichtsbehoud in de weg kunnen staan.

Is Slim Boost+ Fat Fighter getest?

Het actieve ingrediënt in Slim Boost+ Fat Fighter is Lipomyl™, waarvan het vetbindende vermogen is getest in 'in vitro-studies in laboratoriumonderzoeken aan de Universiteit van Greenwich door een vooraanstaand scheikundig onderzoeker, Dr. Nichola Coleman. Bovendien is het actieve ingrediënt (chitosan) in Lipomyl™ grondig beoordeeld en goedgekeurd door de Europese Voedselveiligheidsautoriteit (EFSA), het hoogste voedselveiligheidsagentschap in de EU.

Bovendien heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ook Lipomyl™ beoordeeld en goedgekeurd. De CE-markering van Slim Boost+ Fat Fighter verifieert dat het apparaat voldoet aan de wetgeving voor medische hulpmiddelen en dat de kwaliteit, veiligheid en prestaties ervan binnen de EU zijn gedocumenteerd. Volg altijd de instructies op het betreffende product, voor correct gebruik en optimale werking.

Hoe werkt Slim Boost+ Fat Fighter?

Slim Boost+Fat Fighter bevat Lipomyl™ dat op natuurlijke wijze vet en cholesterol uit de voeding in de maag aantrekt en bindt. Deze interactie vormt onverteerbare vetclusters die te groot zijn om door het lichaam te worden opgenomen. Dit betekent dat het vet, gebonden door Lipomyl™, niet wordt opgenomen in de stofwisselingscyclus en onverteerd wordt uitgescheiden. Slim Boost+Fat Fighter bindt tot 60 g vet uit de voeding in de maag – dit is ca. 540 kcal.

Welk effect heeft Slim Boost+ Fat Fighter?

Slim Boost+ Fat Fighter is een vetbindend product voor de behandeling en preventie van obesitas/overgewicht, ter voorkoming van ziekten die verband houden met overgewicht en lichaamsvet.

Het product is ontwikkeld om:

 • …hulp bij de behandeling van obesitas en overgewicht.
 • … helpen de hoeveelheid vet die u via het dieet binnenkrijgt, te verminderen.
 • … dragen bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Wat betekent het dat Slim Boost+ Fat Fighter een medisch hulpmiddel is?

Medische apparaten zijn producten die worden gebruikt voor het diagnosticeren, voorkomen, verzachten of behandelen van ziekten, handicaps of verwondingen. Slim Boost+ Fat Fighter is CE-gemarkeerd, wat verifieert dat het apparaat voldoet aan de wetgeving voor medische hulpmiddelen en dat de kwaliteit, veiligheid en prestaties ervan zijn gedocumenteerd.

Wie mag Slim Boost niet gebruiken?

Alle drie de SLIM BOOST producten zijn voedingssupplementen die voldoen aan de algemene wet inzake voedingssupplementen. Dit betekent dat de producten niet mogen worden gebruikt door kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
Bovendien mogen de producten een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen – en moeten ze altijd buiten bereik van kinderen worden bewaard.

Is Slim Boost veilig te gebruiken?

Nupo SLIM BOOST bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit eigen bronnen van de natuur. De ingrediënten en hun effecten worden grondig geëvalueerd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA), de hoogst beoordeelde voedselveiligheidsinstantie in de EU en daarmee een keurmerk voor het product. Volg altijd de instructies op het betreffende product om de meest optimale werking te bereiken.

WANNEER MOET IK SLIM BOOST ETEN – EN HOEVEEL?

U kunt SLIM BOOST op elk moment gebruiken, indien nodig. Volg altijd de instructies met betrekking tot de aanbevolen dagelijkse dosis en eventuele aanvullende instructies op de verpakking die voor dat specifieke product staan.

VUL MIJN buik

Neem 2 capsules ongeveer 30 minuten vóór de maaltijd (max. 6 capsules per dag) met voldoende water. HERINNEREN! Het gunstige effect wordt verkregen door de dagelijkse consumptie van 6 capsules (3 g Glucomannan). Twee capsules vóór elke hoofdmaaltijd en ALTIJD met voldoende water (minstens 1-2 kopjes), om verstopping van de slokdarm en de luchtpijp te voorkomen. Specifiek van toepassing op mensen met dysfagie (slikproblemen). Gebruikt in combinatie met een energiearm dieet.

VERBRAND MIJN VET

Neem dagelijks één capsule.

Kan ik alle Slim Boost-producten tegelijkertijd gebruiken?

Ja, het is veilig om beide SLIM BOOST producten te combineren. Maar volg altijd de instructies met betrekking tot de aanbevolen dagelijkse dosis, en eventuele aanvullende instructies op de verpakking voor dat specifieke product, aangezien deze per product verschillen.

Kan ik Slim Boost combineren met andere Nupo producten?

Ja, je kunt SLIM BOOST combineren met de andere producten van Nupo. SLIM BOOST kan helpen bij het afvallen. Om bevredigende resultaten te bereiken is het echter belangrijk dat de producten worden gebruikt als aanvulling op een gezond, uitgebalanceerd en calorierijk dieet – en idealiter in combinatie met Nupo's dieet- of maaltijdvervangende producten. Uw kans op succesvol en blijvend gewichtsverlies wordt vergroot als u daarnaast lichamelijk actief bent.

Hoe lang kan ik Slim Boost gebruiken?

Iedereen heeft verschillende behoeften en doelen! Wij raden u daarom aan SLIM BOOST te gebruiken wanneer dat nodig is of wanneer u het gewenste effect bereikt.

SLIM BOOST vergroot het effect van een energiearm dieet en lichamelijke activiteit. De snelheid en de mate van gewichtsverlies zijn individueel – en er moet rekening worden gehouden met factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand, levensstijl, startgewicht en gewichtsverliesdoel. Supplementen zoals SLIM BOOST kunnen een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Zijn er bijwerkingen van Slim Boost?

We hebben zorgvuldig gekozen actieve ingrediënten uit de eigen bronnen van de natuur, die een positief effect hebben op jou en je lichaam. Geen van de ingrediënten wordt in verband gebracht met bijwerkingen. Als u overgevoelig of allergisch bent voor een of meer van de ingrediënten in SLIM BOOST of als u een medicijn gebruikt, dient u uw arts te raadplegen voordat u het product in gebruik neemt.

BURN MY FAT bevat cafeïne. Dit betekent dat deze variant niet geschikt is voor mensen die cafeïnegevoelig zijn. SLIM BOOST wordt om die reden niet aanbevolen aan kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Is Slim Boost getest?

Ja! Alle ingrediënten in Nupo SLIM BOOST zijn zorgvuldig gekozen actieve ingrediënten uit de eigen bronnen, die gebaseerd zijn op de meest actuele onderzoeken op het gebied van de voedingswetenschap. Elk ingrediënt is specifiek gekozen op basis van zijn eigenschappen en functies met betrekking tot gewichtsverlies, die zijn bewezen door onderzoek en klinische studies. De ingrediënten vullen elkaar aan en hun effecten worden bovendien grondig geëvalueerd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA), de hoogst beoordeelde voedselveiligheidsorganisatie in de EU en daarmee een keurmerk voor het product. Volg altijd de instructies op het betreffende product om de meest optimale werking te bereiken. SLIM BOOST wordt vervaardigd volgens GMP- en HACCP-normen in moderne productiefaciliteiten in de EU.

Wie kan profiteren van SlimBoost?

Alle volwassenen (18+) die willen afvallen of een gezond gewicht willen behouden, kunnen profiteren van SLIM BOOST. De producten kunnen worden gebruikt als onderdeel van een caloriearm dieet, in combinatie met een afslankprogramma – of als natuurlijk onderdeel van een druk dagelijks leven vol verleidingen die het normale gewichtsverlies kunnen belemmeren.

Ik ben veganist – kan ik Slim Boost gebruiken?

Ja. SLIM BOOST-capsules en inhoud zijn plantaardig en veganistisch vriendelijk.

Kan ik de Slim Boost capsules verdelen?

De capsules zijn bedoeld om in hun geheel door te slikken. Het slikken van capsules is echter niet voor iedereen weggelegd, maar laat dat u niet tegenhouden.
De capsules zijn gemakkelijk te verdelen en de inhoud kan op een ei of een lepel yoghurt worden gegoten.
Giet het mengsel niet in water, omdat de inhoud aan de zijkanten van het glas blijft plakken en verloren gaat.

Waarom zou ik SlimBoost gebruiken?

In een veeleisend dagelijks leven vol verleidingen en gebrek aan tijd om alle maaltijden te plannen, kan het lastig zijn om je aan je dieet te houden. Dat gevoel kennen we allemaal! Nupo SLIM BOOST voedingssupplementen bieden drie verschillende soorten “afslankassistenten” die elk hun eigen speciale functie hebben, afgestemd om precies uw zwakke punt in een afslankprogramma onder controle te houden. Gebruik indien nodig een of alle drie de SLIM BOOST-producten, zodat uw gewichtsverlies niet uit de hand loopt wanneer het leven en de dagelijkse verleidingen uw gewichtsverlies belemmeren.

Wat zit er in SlimBoost?

Beide SLIM BOOST-varianten zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de eigen bronnen van de natuur. Ze voldoen aan de hoge eisen van het Ministerie van Milieu en Voedselvoorziening Denemarken en zijn bovendien vrij van gluten, GMO en ook geschikt voor vegetariërs omdat de inhoud en de capsules van plantaardige oorsprong zijn.

VUL MIJN buik

Drie actieve ingrediënten voor u die uw gewichtsverlies een boost wilt geven, de stofwisseling wilt verhogen en wilt dat vezels uw maag vullen.

GLUCOMANNAAN

Natuurlijke, wateroplosbare voedingsvezels van de Konjac-plant. De vezels werken in je maag en darmen door vloeistoffen te absorberen en om te zetten in een dikkere massa. Wanneer de maag vol aanvoelt, zal het hongergevoel verminderen. Gecombineerd met een energiearm dieet draagt ​​Glucomannan bij aan gewichtsverlies*.

ZEE-WEGEDOORN

Bekend als “De Citroen van het Noorden”, die de stofwisseling verbetert. Bovendien is duindoorn van nature rijk aan vitamine C, wat bijdraagt ​​aan een normaal energiemetabolisme en aan de normale werking van het immuunsysteem.

CHROOM

Essentiële micronutriënt die bijdraagt ​​aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel door het effect van insuline te ondersteunen die de bloedsuikerspiegel van het lichaam reguleert.
*Het gunstige effect wordt verkregen door de dagelijkse consumptie van 6 capsules (3 g Glucomannan). Twee capsules vóór elke hoofdmaaltijd en ALTIJD met voldoende water (minstens 1-2 kopjes), om verstopping van de slokdarm en de luchtpijp te voorkomen. Geldt specifiek voor mensen met dysfagie (slikproblemen). Gebruikt in combinatie met een energieverminderend dieet.

VERBRAND MIJN VET

Zes actieve ingrediënten voor degenen die hun afslankkuur willen stimuleren, de vetstofwisseling willen verhogen en een normaal energiemetabolisme willen behouden.

MOROSIL®

Een gepatenteerd Siciliaans extract van bloedsinaasappelen. Morosil® is van nature rijk aan vitamine C, wat bijdraagt ​​aan een normaal energiemetabolisme en aan de normale werking van het immuunsysteem.

YEBRA MAAT*

Bekend als het kruid “gezonden van de goden” dat cafeïne produceert. De eigenschappen van het Yerba Mate-kruid dragen bij aan gewichtsbeheersing en de vetafbraak.

CAYENNE PEPER

Onderdeel van de chilipeperfamilie. Draagt ​​bij aan gewichtsbeheersing en helpt u op koers te blijven op uw afslanktraject.

VITAMINE B6

Draagt ​​bij aan een normaal energiemetabolisme, de normale werking van het immuunsysteem en vermindert bovendien vermoeidheid en uitputting.

*Bevat cafeïne (20 mg/dagelijkse dosis). Niet aanbevolen voor kinderen en voor mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Wat kan Slim Boost doen?

SLIM BOOST bestaat uit 2 verschillende voedingssupplementen in de vorm van capsules die tegemoetkomen aan een aantal veelvoorkomende dagelijkse uitdagingen, die u gegarandeerd tegenkomt.

FILL MY TUMMY – vult je maag met de natuurlijke en in water oplosbare vezels; Glucomannan heeft een uitstekend vermogen om water tot 60 keer zijn eigen volume te absorberen. Hoe groter de massa in de maag betekent ook dat het hongergevoel afneemt. Om de werking van FILL MY TUMMY te vergroten, hebben we chroom toegevoegd dat helpt je bloedsuikerspiegel te stabiliseren, zodat je niet onnodig in de verleiding komt door suiker.

BURN MY FAT – zet je vetmetabolisme in beweging met de unieke combinatie van het gepatenteerde MOROSIL-extract, een natuurlijk extract uit bloedsinaasappelen, gecombineerd met de bekende groene thee “yerba mate” die de afbraak van vetweefsel (lichaamsvet) stimuleert ). BURN MY FAT is aangevuld met cayennepeper en vitamine B6 om het algehele effect te versterken en het vetverbrandingsproces in inactieve perioden te stimuleren.

Webwinkel

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij werken er hard aan om de producten zo snel mogelijk te verpakken en te verzenden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail dat uw pakket onderweg is.
In de mail vindt u een Track & Trace-nummer waarmee u uw pakket kunt volgen.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Zodra u uw orderbevestiging per post ontvangt, beginnen wij met het inpakken en verzenden van uw bestelling. Wij werken er hard aan om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.
Normaal gesproken duurt het tussen de 3 en 6 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen totdat u uw product ontvangt.

Wanneer wordt het geld van mijn rekening afgeschreven?

Wij brengen het geld voor uw bestelling in rekening wanneer de bestelling vanuit ons magazijn wordt verzonden.

Neem contact met ons op via: info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Retourrecht en terugbetaling – wat moet ik doen?

Bij Nupo.dk bieden we een uitgebreid retourrecht; dit betekent dat u vanaf de dag dat u uw producten ontvangt en tot 30 dagen daarna, volledige retourrechten heeft op uw bestelling. Wij moeten de producten in de originele verpakking ontvangen. We ruilen je bestelling niet om voor andere Nupo-producten of smaakvarianten, maar betalen je geld terug (exclusief verzendkosten).

Als u uw bestelling wilt retourneren, kunt u deze naar het volgende sturen:

PostNord
Nordhøj 12,
4600 Koge
Denemarken

Zodra we uw geretourneerde producten hebben ontvangen, starten we het terugbetalingsproces. Het terugbetalingsproces kan tot 10 werkdagen duren, vanaf de dag dat u uw bestelling retourneert.

Het bedrag wordt teruggestort op de creditcard of betaalkaart die u heeft gebruikt bij het betalen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw retourgoederen totdat de ontvangst ervan door Nupo ApS is bevestigd. Wij raden u daarom aan een verzendservice te gebruiken die de waarde van de goederen die u retourneert verzekert.

Neem contact met ons op via info@nupo.dk als uw vraag niet is beantwoord.

Kan ik de bestelling die ik eerder heb gedaan wijzigen?

We kunnen uw bestelling annuleren als ons magazijn niet is begonnen met het inpakken van diezelfde bestelling.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via info@nupo.dk of bel op +45 43 48 88 80.

Ik heb het verkeerde product ontvangen – wat moet ik doen?

Mocht het voorkomen dat u het verkeerde product ontvangt of er ontbreekt iets aan uw bestelling, neem dan contact met ons op via info@nupo.dk