• Welk effect heeft het?

  Slim Boost Collagen Beauty & Burn is een krachtige samenstelling van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten gecombineerd met vitamines, mineralen en collageen uit maritieme bronnen.


 • Voor wie is het bedoeld?
  Gebruik Collagen Beauty & Burn op dagen dat je minder lichamelijk actief bent – ​​of gewoon als extra aanvulling tijdens periodes dat je op dieet bent of extra aandacht aan je huid wilt besteden.


 • De resultaten spreken voor zich
  Voedingssupplement met collageenhydrolysaat, vitamines, zink, plantenextracten en choline. Bloedsinaasappel smaak. Bevat zoetstoffen.

Hoe werkt Collageen Beauty & Burn?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn is een boeiende mix met een rijke dieprode kleur en een zure smaak met een subtiel vleugje zoete sinaasappel, perfect aangevuld door de verfrissende essentie van rode grapefruit – een werkelijk heerlijke citruservaring.

Slim Boost Collagen Beauty & Burn* helpt u vet te verbranden met de inhoud van plantaardige extracten, zoals Kola, dat helpt vet te verbranden – aangevuld met 2500 mg collageen uit mariene bronnen, speciaal gericht op de stevigheid van uw huid. Om de werking van Collagen Beauty & Burn te versterken, profiteert u ook van Cayennepeper en Guarana, die beide bijdragen aan gewichtsverlies.

Probeer het hier

 • Kola
  Komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van West-Afrika en is een natuurlijke bron van cafeïne. Heeft een afslankend effect en verbetert de vetstofwisseling.


 • Mariene collageen

  Zeecollageen wordt gewonnen uit koudwatervissen – meestal zoiets als zalm. Helpt de stevigheid van de huid te verbeteren.


 • Cayenne peper

  Onderdeel van de chilipeperfamilie. Draagt ​​bij aan gewichtsbeheersing en helpt u op koers te blijven op uw afslanktraject.


 • Zink + Vitamine A
  Draagt ​​bij tot het behoud van een normale huid.

Wat is collageen schoonheid en verbranding?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn is een krachtige samenstelling van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten gecombineerd met vitamines, mineralen en collageen uit maritieme bronnen.
Samen vormt deze combinatie een echt sterk geheel dat onder andere.

TYPE I (97%) + TYPE III (3%) – voor optimale ondersteuning van het uiterlijk en de schoonheid van de huid

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik Collageen Beauty & Burn?

U neemt 1 zakje per dag - gemengd in 1 glas water. Wij raden u aan dit 's morgens in te nemen, aangezien 1 zakje het equivalent van een half kopje koffie bevat. Het product heeft een heerlijke bloedsinaasappelsmaak. Als je het lekker vindt, kun je het poeder gemakkelijk door ander voedsel mengen, zoals je smoothie.

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Het product bevat natuurlijke ingrediënten die je stofwisseling stimuleren en je helpen meer calorieën te verbranden. Naast deze ingrediënten bevat het product ook collageen, een natuurlijk eiwit dat zorgt voor een stevigere huid. Met dit product krijgt u zeecollageen, dat de stevigheid van de huid ondersteunt.

Kan ik zowel Collagen Beauty & Burn als Burn My Fat gebruiken?

Ja, dat kan, want ze werken elkaar niet tegen. Je kunt gewoon niet het dubbele effect verwachten als je beide producten op dezelfde dag gebruikt. Wij adviseren daarom om Burn My Fat of Collagen Beauty & Burn te gebruiken. Het grote verschil tussen deze 2 producten is het collageengehalte.

Wanneer kan ik Collagen Beauty & Burn optimaal gebruiken?

Uw natuurlijke collageenproductie neemt in de loop van de tijd af, dus u kunt het product gemakkelijk vroeg gaan gebruiken om het natuurlijke collageenverlies te helpen. Omgekeerd is er geen reden om niet te beginnen met het gebruik van collageen als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Collageen wordt daarom aanbevolen voor iedereen ouder dan 18 jaar.
Het product bevat cafeïne - het equivalent van ongeveer ½ kopje koffie - dus we raden aan het product 's morgens in te nemen om te voorkomen dat u uw slaap verstoort.

Hoe lang kan ik Collagen Beauty & Burn gebruiken?

Omdat Collagen Beauty & Burn een voedingssupplement is, is er geen limiet aan het aantal dagen/weken/maanden/jaren dat u het product kunt innemen. Daarom raden wij u aan het zo lang te gebruiken als u het nodig heeft.

Is Collagen Beauty & Burn veilig te gebruiken?

Ja dat is zo. Nupo SLIM BOOST is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten uit de eigen bronnen van de natuur. Alle Slim Boost-producten zijn ontwikkeld in overeenstemming met zowel de EU als de Deense voedselwetgeving - en voldoen aan de eisen voor claims opgesteld door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA), de hoogste autoriteit voor voedselveiligheid in de EU. Uiteraard dient u rekening te houden met eventuele allergenen.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen