• Welk effect heeft het?

  Een supplement dat je maag vult met de natuurlijke en wateroplosbare vezels; Glucomannan, dat een uitstekend vermogen heeft om water meerdere malen zijn eigen volume te absorberen


 • Voor wie is het bedoeld?

  Perfect voor iemand die de neiging heeft om te veel te eten. Slim Boost Fill My Tummy bevat drie actieve ingrediënten voor jou die jouw gewichtsverlies een boost willen geven.


 • De resultaten spreken voor zich

  Bevordert uw stofwisseling. Het is van nature rijk aan vitamines en helpt bij een normale werking van het immuunsysteem.

Hoe werkt Fill My Tummy?

Fill My Tummy vult je maag met niet-calorische natuurlijke vezels; Glucomannan heeft een uitstekend vermogen om water te absorberen tot wel vele malen zijn eigen volume, waardoor u een verzadigingsgevoel krijgt, zodat u niet te grote porties eet of tussendoortjes neemt.

Om de werking van Fill My Tummy te vergroten, hebben we chroom toegevoegd dat helpt je bloedsuikerspiegel te stabiliseren, zodat je niet onnodig in de verleiding komt en de bekende suikerhonger vermijdt.

Fill My Tummy is ook een voor de hand liggende keuze in combinatie met het Nupo Dieet (VLCD), om voor verzadiging te zorgen in het verlengde van één van je 6 dagelijkse shakes.

Probeer het hier

 • Glucomannan (konjacwortel)

  Glucomannan, een natuurlijke voedingsvezel uit de konjacplant, helpt de honger te verminderen en de verzadiging te vergroten door water in de maag en darmen te absorberen, waardoor een dikke massa ontstaat. Om af te vallen, neem je dagelijks 6 capsules (3 g Glucomannan) met 1-2 kopjes water vóór de maaltijd om verstopping te voorkomen, vooral bij mensen met slikproblemen. Effectief in combinatie met een energiezuinig dieet.


 • Duindoorn

  Is een wilde Noordse fruitstruik die al eeuwenlang bekend staat om zijn culinaire en gezondheidsvoordelen. De bessen zijn rijk aan essentiële vitamines en omega 3, 6, 7 en 9 vetzuren. Toegevoegd aan ons product vanwege de voordelen bij het verbeteren van de darmactiviteit en het metabolisme, is duindoorn ook een krachtige bron van vitamine C, die helpt bij het energiemetabolisme en de immuunfunctie. Opmerkelijk is dat het per 100 gram meer vitamine C bevat dan een sinaasappel, namelijk 695 mg versus 63 mg, wat de aanbevolen dagelijkse inname van 75 mg voor volwassenen ondersteunt.


 • Chroom (mineraal)

  Chroom is een essentiële micronutriënt die het lichaam nodig heeft voor verschillende functies. Het hormoon insuline transporteert suiker uit het bloed naar de spier- en vetcellen van het lichaam. Chroom maakt deel uit van dit proces en draagt ​​zo bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel door de werking van insuline te ondersteunen, die de bloedsuikerspiegel in het lichaam reguleert. Daarom speelt chroom een ​​cruciale rol in een energiearm dieet waarbij gewichtsverlies centraal staat.

U kunt bijvoorbeeld Fill My Tummy gebruiken wanneer

 • Je wilt voorkomen dat je te veel eet.
 • Je hebt verzadiging nodig in verband met je Nupo Dieet .
 • Wil je van de drang naar suiker af.

  2 capsules 30 minuten vóór een maaltijd, zal de maag voorverzadigen, zodat u niet te grote of te veel porties eet, of vóór een maaltijd die qua energiebalans niet past bij een dieet, bijvoorbeeld. vóór een pizzafeest.


FILL MY TUMMY kan met groot voordeel gebruikt worden in combinatie met andere Slim Boost producten, bijv. SLIM BOOST – VERBRAND MIJN VET

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik Fill My Tummy?

U neemt 2 capsules met een glas water, 30 minuten vóór de maaltijd. Maximaal 6 capsules per dag. Deze kunnen vóór een van onze Nupo-producten of vóór een gewone maaltijd worden ingenomen.

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Het product bevat onder meer een natuurlijke vezel die in combinatie met water een massa in de maag vormt, waardoor een vol gevoel ontstaat. De grotere volheid zou hopelijk de hoeveelheid voedsel die je eet moeten verminderen, waardoor je calorieën bespaart.

Wanneer kan ik Fill My Tummy optimaal gebruiken?

Fill My Tummy kan zowel in combinatie met uw Nupo-dieet als met gewone voeding worden gebruikt. Kortom, je kunt het product gebruiken als je meer honger ervaart en je extra verzadigd wilt voelen.

Hoe lang kan ik Fill My Tummy gebruiken?

Omdat Fill My Tummy een voedingssupplement is, is er geen beperking op het aantal dagen/weken/maanden/jaren dat u het product kunt innemen. Wij raden u daarom aan het product zo lang te gebruiken als u het nodig heeft.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen