• Nupo-dieet
  Een TDR (Total Diet Replacement), wat betekent dat het een dieetplan is dat uw dagelijkse calorie-inname beperkt tot ongeveer 800 calorieën.


 • Ontwikkeld door deskundigen

  Gemaakt door artsen en aanbevolen door klinische diëtisten.


 • +35 Klinische onderzoeken
  Meer dan 35 klinische onderzoeken documenteren de onmiskenbare resultaten.


 • Vertrouwd sinds 1981

  Ruim 40 jaar ervaring in de dieetbranche.

Hoe Nupo Dieet werkt

Bij het Nupo Dieet is uw calorie-inname elke dag zeer laag. Door de calorie-inname aanzienlijk te verminderen, wordt uw lichaam gedwongen de opgeslagen vetreserves als primaire energiebron te gebruiken. Dit leidt tot sneller gewichtsverlies, terwijl aan de fundamentele voedingsbehoeften van het lichaam wordt voldaan door middel van uitgebalanceerde producten die zijn ontworpen om alle noodzakelijke vitamines, mineralen, vezels en eiwitten te leveren.

Vind uw dieetplan

Evenwichtig en effectief gewichtsverlies

Bij het Nupo Dieet is uw basisplan het consumeren van zes maaltijden per dag, uitsluitend bestaande uit Nupo Dieet-producten. Deze porties zijn zorgvuldig ontworpen om u een compleet en uitgebalanceerd dieet te bieden, zodat u alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren tijdens uw afslanktraject. Het is van cruciaal belang dat u dit regime van zes porties strikt volgt om de voedingsbalans te behouden en gezond gewichtsverlies te garanderen.

Flexibel en voedzaam

Voor degenen die wat meer variatie wensen of een hogere dagelijkse calorie-inname nodig hebben, biedt het Nupo Dieet alternatieve dieetplannen. Met deze plannen kunt u voedsel toevoegen om uw dagelijkse calorie-inname te verhogen tot 1200 of 1500 calorieën. Deze alternatieve dieetplannen bieden een welkome variatie en flexibiliteit die aansluit bij uw levensstijl, terwijl u nog steeds een gestage vooruitgang ervaart op uw reis van gewichtsverlies, ook al kan het tempo wat langzamer zijn vergeleken met het gerichte regime van zes porties.

 • 800 kcal

  De snelle en effectieve

  6 Nupo-porties per dag Dekt al uw voedingsbehoeften Verwacht snelle resultaten Volg uw voortgang met onze gratis app
 • 1.200 kcal

  Mengen met gewone voeding

  Alles vanaf 800 kcal plan + 400 extra kcal Extra verwennerij tijdens het weekend Meng met je favoriete eten Gratis recepten
 • 1.500 kcal

  Balans met recepten

  Alles uit het 800 & 1200 kcal plan Gratis recepten die 700 kcal aan uw dieet toevoegen Breng uw dagen in balans met meer flexibiliteit Geniet van een diner met uw gezin

Uw vragen over het Nupo Dieet beantwoord

Is het Nupo Dieet veilig?

Ja, het Nupo Dieet is ontworpen om veilig te zijn als het volgens de instructies wordt gebruikt. Het dieet is gebaseerd op het Very Low Calorie Diet (VLCD) principe, waarbij je via zorgvuldig samengestelde maaltijdvervangers een zeer beperkte hoeveelheid calorieën per dag binnenkrijgt. Deze producten zijn ontwikkeld om u te voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren tijdens een dergelijk dieet.

Kan ik sporten tijdens het Nupo Dieet?

Ja, je kunt sporten terwijl je het Nupo Dieet volgt, maar het is belangrijk om de intensiteit en omvang van je training aan te passen aan je lagere calorie-inname. Lichte tot matige lichaamsbeweging wordt aanbevolen, vooral in het begin. Luister naar je lichaam en pas je training aan op basis van hoe je je voelt.

Kan ik mijn Nupo Diet Shakes van tevoren klaarmaken?

Ja, je kunt je Nupo Diet shakes een dag van tevoren klaarmaken, zodat ze direct klaar zijn om te drinken. Ze moeten echter net als andere zuiveldranken in een gekoelde omgeving worden bewaard. We merken dat de meeste mensen hun shakes het liefst gekoeld consumeren. Geef uw voorgemengde shake nog een extra shake voordat u deze drinkt. Eet smakelijk.

Is het voldoende om 4-5 Nupo-maaltijden te nuttigen als ik dit aanvul met een gezond diner?

We raden je aan om altijd 6 Nupo-maaltijden per dag te consumeren – dit geldt ook als je het aanvult met echt voedsel.

Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig heeft. Zelfs als u denkt dat het voedsel dat u aanvult gezond en voedzaam is, bevat het misschien niet alles wat uw lichaam nodig heeft.

Mocht je toch willen dineren, dan raden wij je aan om naar onze voedingsschema’s voor 1200 kcal of 1500 kcal te kijken.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen