• Welk effect heeft het?

  Het vermindert de calorie-inname uit vet, suikers en koolhydraten. Daarnaast helpt Calorie Fighter de eetlust te verminderen. Wetenschappelijk bewezen effectief.


 • Voor wie is het bedoeld?

  Het is voor elke volwassene (18+) die wil afvallen of een evenwichtig, normaal gewicht wil behouden. Het product kan worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet tijdens gewichtsverlies – of als natuurlijk onderdeel van een drukke dag vol verleidingen die een normaal gewichtsbehoud kunnen verhinderen.


 • De resultaten spreken voor zich

  Omtec50® en OmtecXS® zijn de actieve ingrediënten in Calorie Fighter. Wetenschappelijk bewezen effectief. Door de plantaardige oorsprong is dit product geschikt voor vegetariërs en veganisten om klanten te helpen op natuurlijke wijze hun gewicht en cholesterol onder controle te houden.

Hoe werkt Calorie Fighter?

Calorie Fighter bindt vetten, koolhydraten en suikers. De natuurlijke stof Omtec 50 vormt samen met Omtec XS-extract een gelachtige substantie in de maag. Deze gelachtige substantie vermengt zich met het voedsel. Bij dit proces worden vetten, koolhydraten en suikers uit het voedsel verwijderd en in een niet-oplosbare vorm gebonden. Deze gebonden vetten, koolhydraten en suikers komen niet in de stofwisselingscyclus terecht, maar worden onverteerd uitgescheiden.

Calorie Fighter is ontworpen om oraal in te nemen. De aanbevolen dosis is 2 tabletten, één uur voor elke maaltijd, met ten minste één glas (250 ml) water, 3 keer per dag.

Probeer het hier

 • Calorievechter


 • Omtec50® en OmtecXS® werken samen.


 • Bind vet tot een gelachtig complex


 • Vetten die op natuurlijke wijze uit het lichaam worden geëlimineerd

Dosering en gebruik

Calorie Fighter is ontworpen om oraal in te nemen.

De aanbevolen dosis is 2 tabletten, 3 keer per dag.

U moet elke dosis één uur vóór een maaltijd innemen

Drink elke keer minimaal één glas (250 ml) water.

Calorie Fighter kun je bijvoorbeeld gebruiken tijdens

Maatschappelijk uitdagende momenten, zoals privéfeesten of zakenreizen. Calorie Fighter is ontworpen om de calorie-inname uit vet, suikers en koolhydraten te helpen verminderen. Daarnaast helpt Calorie Fighter de eetlust te verminderen. Gebruik het wanneer dergelijke gelegenheden zich voordoen om uw caloriebalans te behouden.

Begin

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik Calorie Fighter?

Neem 2 tabletten (deze kunnen gebroken worden als u de tablet kleiner wilt maken) met 1 glas water (250 ml) 1 uur voor de maaltijd. Maximaal 3 keer per dag.

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Het product vermindert de inname van calorieën uit vet, suiker en koolhydraten en vermindert de eetlust. Daarom zul je niet zoveel calorieën opnemen als je normaal zou doen met de maaltijd die je eet.

Welke maaltijden kun je het beste gebruiken met Calorie Fighter?

Het product is optimaal bij maaltijden die zowel vet als koolhydraten bevatten, bijvoorbeeld een klassiek bord met aardappelen, vlees en jus. Het wordt niet aanbevolen om dit product te gebruiken in combinatie met ons Nupo-dieet, omdat u alle voedingsstoffen nodig heeft die in de 6 porties worden geleverd.

Hoe lang kan Calorie Fighter worden gebruikt?

Het product mag niet langer dan 30 dagen in één behandelingsperiode worden gebruikt. De behandeling kan na 4 dagen worden voortgezet als u zich aan de volgende gebruiksbeperkingen houdt:
Raadpleeg uw arts voordat u het product langdurig gebruikt.
Gebruik geen medicijnen (bijv. anticonceptiva), vitamines of essentiële vetzuren gelijktijdig met Calorie Fighter. Orale medicatie moet 1 uur vóór of 4 uur na het gebruik van Calorie Fighter worden ingenomen. Raadpleeg uw arts voordat u Calorie Fighter gebruikt als u medicijnen moet innemen tijdens de hoofdmaaltijden.

Zijn er bijwerkingen van Calorie Fighter?

Mensen die Calorie Fighter gebruiken, kunnen af ​​en toe last krijgen van:

Nadat u Calorie Fighter heeft ingenomen, kunt u tijdelijk een vol gevoel ervaren. Meestal verdwijnt het na korte tijd.

Mensen met een gevoelige maag of een gevoelig maag-darmstelsel kunnen maagklachten, misselijkheid, maagpijn, indigestie, buikpijn, darmgas of constipatie ervaren.
Als de bijwerkingen aanhouden, moet de dosering worden verlaagd of moet de inname worden stopgezet.

Bij overdosering kunnen constipatie, misselijkheid, een opgeblazen gevoel, volheid, indigestie en buikpijn optreden.

Zoek medische hulp als u last blijft houden van bijwerkingen.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen