• Welk effect heeft het?

  FAT FIGHTER is een vetblokkerende formule voor de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas. Het product is ontwikkeld om
  (1) blokkeert de opname van lipiden uit voedsel en vermindert zo de opname van calorieën
  (2) de opname van cholesterol uit voedsel verminderen.


 • Voor wie is het bedoeld?

  FAT FIGHTER is voor elke volwassene (18+) die wil afvallen of een evenwichtig, normaal gewicht wil behouden. Het product kan worden gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet tijdens gewichtsverlies – of als natuurlijk onderdeel van een drukke dag vol verleidingen die een normaal gewichtsbehoud kunnen verhinderen.


 • De resultaten spreken voor zich

  Omtec50®, gebaseerd op Chitsoan – een plantaardige vezel met het vermogen om de vetopname uit voedsel te verminderen. Door de plantaardige oorsprong is dit product geschikt voor vegetariërs en veganisten om klanten te helpen op natuurlijke wijze hun gewicht en cholesterol onder controle te houden.

Hoe werkt Fat Fighter?

Fat Fighter heeft een hoog lipidenbindend vermogen en vermindert de opname van lipiden en calorieën uit voedsel. Het is bedoeld ter ondersteuning van een dieet voor gewichtsverlies. De natuurlijke stof OMTEC50® vormt een gelachtige substantie in de maag; deze stof vermengt zich met het voedsel. Bij dit proces worden vetten en cholesterol uit het voedsel verwijderd en in een niet-oplosbare vorm gebonden. Deze gebonden vetten komen niet in de stofwisselingscyclus terecht, maar worden onverteerd uitgescheiden.

Probeer het hier

 • Dieetvet, slanke boost-vetjager


 • Bindt vet tot een “gelachtig” complex


 • Vet wordt op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd

Dosering en gebruik

(Voor volwassenen) Overgewicht in het kader van een afslankdieet:

Neem tweemaal daags 2-3 capsules

Neem elke dosis 15 minuten vóór een hoofdmaaltijd

Drink bij elke dosis een groot glas water (>250 ml)

Je kunt bijvoorbeeld Fat Fighter gebruiken tijdens

Maatschappelijk uitdagende momenten, zoals privéfeesten of zakenreizen. Fat Fighter is ontworpen om voedingsvetten te helpen verminderen. Gebruik het wanneer dergelijke gelegenheden zich voordoen om uw caloriebalans te behouden.

Begin

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik Fat Fighter?

Neem 2-3 capsules (deze mogen NIET geopend worden) met 1 glas water (250 ml) 15 minuten vóór de maaltijd. Maximaal 2 keer per dag.

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Het product remt de opname van vet uit voedsel. Daarom zul je niet zoveel calorieën opnemen als je normaal zou doen met de maaltijd die je eet.

Welke maaltijden kun je het beste gebruiken met Fat Fighter?

Het product is optimaal bij maaltijden die voornamelijk vet bevatten, bijvoorbeeld brunch en fastfood in het algemeen. Het wordt niet aanbevolen om dit product te gebruiken in combinatie met ons Nupo-dieet, omdat u alle voedingsstoffen nodig heeft die in de 6 porties worden geleverd.

Hoe lang kan Fat Fighter worden gebruikt?

Slim Boost+ Fat Fighter kan tot 90 dagen worden gebruikt als onderdeel van een energiearm dieet. Het product versterkt het effect van een energiearm dieet en lichamelijke activiteit. De snelheid en de hoeveelheid gewichtsverlies zijn volledig individueel – er moet rekening worden gehouden met factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand, levensstijl, startgewicht en doelstellingen voor gewichtsverlies.
Medische hulpmiddelen als Slim Boost+ Fat Fighter kunnen een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Zijn er bijwerkingen van Fat Fighter?

Nadat u Fat Fighter heeft ingenomen, kunt u tijdelijk een vol gevoel ervaren. Meestal verdwijnt het na korte tijd.
Overdosering (> 6 capsules per dag) of inname van het product met te weinig vloeistof kan constipatie veroorzaken.
Mensen met een gevoelige maag of een gevoelig maag-darmstelsel kunnen last krijgen van maagpijn, darmgas of obstipatie. Als de bijwerkingen aanhouden, moet de dosering worden verlaagd of moet de inname worden stopgezet.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen