Nupo-gelovigen

Maak kennis met onze ambassadeurs die van Nupo-producten houden

 • Sanne Salomonson

  Zanger en tv-persoonlijkheid

  "Ik vervang vaak overdag een maaltijd, waardoor ik op gewicht blijf."

  “De producten van Nupo zijn voor mij absoluut briljant gebleken. Als ik wil afvallen eet ik alleen Nupo, waarbij ik mijn soep combineer met kip of gestoomde vis. Nupo is er echt in geslaagd om hun producten zo te ontwikkelen dat er een breed scala aan smaken is.”

 • Anja Lenskjöld

  Nupo-ambassadeur

  "Vooral de klassieke Nupo Diet en Ready To Drink shakes vallen bij mij in de smaak, ze vervangen het voor mij heel moeilijk te eten ontbijt. Dan weet ik dat ik de voeding binnenkrijg die ik zou moeten hebben."

  "Zowel tijdens mijn gewichtsverlies als daarna heb ik Nupo-producten gebruikt, en ik gebruik ze al minstens 10 jaar aan en uit. Ik ben 50 kg afgevallen en heb gedurende lange perioden één of twee maaltijden per dag vervangen door een Nupo Product.

  Nu ik op gewicht moet blijven, gebruik ik Nupo nog steeds met veel plezier voor gewichtsbeheersing. Als ik onderweg ben, heb ik Nupo altijd bij me, het is goed voor een beetje honger, als tussendoortje of na de training."

 • Katrine Memborg

  Journalist en auteur

  Na twaalf weken wilskracht en vastberadenheid kreeg ze het lichaam terug waarin ze zich thuis voelde.

  Sinds journalist en schrijfster Katrine Memborg moeder werd, worstelde ze met haar gewicht. Zo erg zelfs dat ze zichzelf uiteindelijk fysiek of mentaal niet meer herkende. Na twaalf weken wilskracht en vastberadenheid heeft ze het lichaam terug waarin ze zich thuis voelde. Op haar Instagram-profiel @hitmedminkrop heeft Katrine, journalist en auteur, openlijk en eerlijk haar ervaringen over haar afslanktraject gedeeld.

 • Enock M. Poulsen

  IBF Junior Wereldkampioen in licht weltergewicht

  “Als professioneel bokser gebruik ik de producten van Nupo om mijn doelen en ambities te verwezenlijken.

  De producten van Nupo zijn een grote hulp als ik een streefgewicht voor een bepaalde dag moet bereiken.

  Er zijn er vast wel een paar die hiermee te maken kunnen hebben. Een bepaald gewicht willen voor een specifieke dag.

  Ik gebruik Nupo's Diet Shakes als ik mijn streefgewicht wil bereiken voor een gevecht, omdat het een snelle en gemakkelijke methode is, waarbij mijn gezondheid en energieniveau topprioriteiten zijn.

  Ik gebruik de One Meal Shakes en Bars van Nupo om het aantal calorieën dat ik consumeer tijdens mijn dagelijks leven onder controle te houden.”

 • Jeppe Morell

  Professionele bokser

  “Nupo is voor mij een cruciaal stukje van de puzzel als het gaat om gewichtsbeheersing. Met hun producten weet ik precies hoeveel calorieën ik binnenkrijg en welke voeding mijn lichaam uit het product haalt.

  Daarnaast is Nupo ideaal als je het druk hebt en niet altijd tijd hebt om te koken, tussen de trainingen door of in het buitenland tijdens trainingskampen.

  Ik geniet vooral van One Meal Bars en One Meal Shakes – de vloeibare voeding is vooral goed voor het snel opnemen van voedingsstoffen na het wegen, waarbij de afzettingen in het lichaam snel moeten worden opgevuld.”

 • Oliver Maximilian

  Nationaal/regionaal kampioen. Boksclub Taarnet 74 in Vordingborg

  "Een enorme dank aan Nupo voor het feit dat ze zoveel jaren achter mij heeft gestaan. Vanaf het begin volledig betrokken geweest. Iets waar ik heel trots op ben.

  Ik gebruik Nupo One Meal repen en kant-en-klare drankjes vooral om op gewicht te blijven en tegelijkertijd mijn lichaam te vullen met iets wat goed voor me is.

  GROOT dank aan coaches en teamgenoten, evenals familie/vrienden voor hun steun.

  Ik rock mijn trainingspak, ondersteund door @nupo@jmshop.dk 2023, hier komen we!”

 • Trine Poulsen

  Nupo-ambassadeur

  "Ik geef toe dat ik aanvankelijk wat sceptisch was, omdat Nupo mij opviel als het antwoord uit de jaren 90 op 'Quick-Fix', voedsel in poedervorm en afslankshakes met een nasmaak van wei - maar ik werd wijzer toen ik wat van Nupo's nieuwe producten proefde. repen en shakes. Nupo is iets heel anders en met veel nieuwe spannende producten. Een smakelijke, voedzame, gemakkelijke en snelle oplossing na de training.

  "Mijn naam is Trine, ik ben 34 jaar oud en een vrolijke dagelijkse trainingsliefhebber met een grote passie voor triatlon en krachttraining.

  Als je veel traint, heeft het lichaam brandstof nodig en ik gebruik Nupo One Meals voor, tijdens of na de training, als aanvulling op reguliere voeding en als makkelijk en lekker tussendoortje. Ik weet dat ik met een Nupo mijn lichaam het beste startpunt geef om vol te zijn van zowel eiwitten, vitamines als mineralen, wat ook helpt voor een beter herstel en mij klaarstoomt voor de volgende training.

  Als je meer wilt zien over mij en mijn trainingen en inspiratie voor het gebruik van Nupo-producten voor trainingsdoeleinden, kun je mij vinden op Instagram."

 • Mia Sonderskov Olsen

  Nupo-ambassadeur

  Ik ben al jaren fan van de producten van Nupo.
  Ik heb met plezier een reep gegeten als lunch, maar ik ben er 's avonds niet goed in geweest om van snoep af te blijven.

  Ik at te veel calorieën en kwam veel aan. Daarom kwam ik via Nupo in contact met een dieetconsulent.
  Ze gaven me een goed dieetplan met veel alternatieven. Ik begon mijn reis met Nupo in de zomer van 2023 en ben sindsdien veel broekmaten kwijtgeraakt.
  Met Nupo is het eenvoudig om calorieën te tellen, terwijl je weet dat je de juiste hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen binnenkrijgt. Ik vul de mijne iedere dag aan met Nupo zodat ik ook 'echte' voeding binnenkrijg. Niet alleen is het gemakkelijk bij te houden, maar het is ook gemakkelijk om mee te nemen onderweg.
  Nupo evolueert voortdurend en produceert regelmatig nieuwe producten. Dit betekent ook dat als je een bepaald product beu bent, er nog genoeg andere zijn om uit te kiezen.

 • Karina Rasmussen

  Nupo-ambassadeur

  "Ik ben een grote fan van Nupo-producten, ik leef niet 100% van Nupo-producten gedurende de dag, ik gebruik de producten als maaltijdvervanger als ik gewoon wat calorieën wil besparen en als ik onderweg ben Nupo producten hebben een goede smaak en verzadigen goed.

  Mijn naam is Karina, 37 jaar oud, ik ben getrouwd en we hebben een tienerdochter van 14 jaar. Wij wonen in Noord-Zeeland.

  Elke dag ga ik wandelen, deel ik advertenties/kranten uit en heb ik moeite met afvallen. Ik kamp al jaren met overgewicht en vorig jaar ben ik 20 kg afgevallen, waar ik helaas veel van terug heb gekregen. Ik geef mijn gewichtsverlies niet op, ik neem de tijd die het kost."