Nupo Dieet - 1500 calorieëndieet

Deze zorgvuldig samengestelde dieetplannen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van uw lichaam en bieden een breed scala aan vitamines, mineralen en andere essentiële componenten. Omdat welzijn de kern van deze plannen vormt, kunt u dankzij het gemak en de eenvoud ze naadloos in uw dagelijkse routine integreren.
Deze plannen bieden een holistische benadering om uw doelen te bereiken, terwijl u het evenwicht behoudt en welzijn bevordert.
Dus waarom wachten?

Begin vandaag nog met uw transformatieve reis en ontgrendel het potentieel van deze eenvoudige en efficiënte dieetplannen
om u naar succes te leiden.


 • +700 calorieën meer

  van het reguliere voedsel wordt toegevoegd aan een VLCD van 800 kcal om ruimte te maken voor wat meer verwennerij.


 • Gratis recepten
  Speciaal gemaakte recepten die ervoor zorgen dat de extra calorieën uit voedzame bronnen komen.


 • Alle essentiële voedingsstoffen
  Een dieet dat u voorziet van alle essentiële voedingsstoffen die uw lichaam op een dag nodig heeft.


 • +35 klinische onderzoeken
  Meer dan 35 klinische onderzoeken documenteren en ondersteunen de onbetwistbare resultaten.

Hoe het 1.500 kcal plan werkt

Wanneer u gedurende een bepaalde periode minder calorieën consumeert dan uw lichaam verbrandt, begint u af te vallen.

Het combineren van een VLCD met nog eens 700 calorieën uit regulier voedsel kan van invloed zijn op uw totale calorie-inname en mogelijk op uw voortgang bij het afvallen.

Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de specifieke details van uw VLCD en het soort voedsel dat u wilt toevoegen.

Door 700 calorieën extra uit gewone voeding toe te voegen aan een VLCD van 800 kcal, verhoogt u uw dagelijkse calorie-inname tot een totaal van 1.500 kcal.

De impact van de aanvullende voeding is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de voedingssamenstelling van de voeding, uw stofwisseling en uw activiteitenniveau.

Om een ​​voedingsevenwicht te behouden: Het soort voedsel dat u kiest om toe te voegen aan het dieetplan van 1.500 kcal is van cruciaal belang. Ook al heeft u al wat meer speelruimte, u moet nog steeds nadenken over wat u consumeert om de resultaten te verkrijgen waar u op hoopt. .

We hebben specifieke recepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat de extra 700 calorieën uit voedzame bronnen komen in plaats van uit lege calorieën. Ze omvatten voedingsmiddelen die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals magere eiwitten, gezonde vetten, volle granen, fruit en groenten.

Wat is het Nupo Dieet?

Het Nupo Dieet is een Very Low Calorie Dieet (VLCD), ook wel een Total Diet Replacement (TDR) of een Formule Dieet genoemd.

De Nupo VLCD is een totale dieetvervanger die speciaal is ontwikkeld om u een eenvoudig, veilig en effectief dieet te geven.

Simpel, omdat er veel smaken zijn om uit te kiezen en je geen tijd, energie of middelen verspilt aan boodschappen doen, een dieetplan maken, koken en calorieën tellen.

Veilig, omdat het Nupo Dieet een evidence-based dieet is met meer dan 35 klinische onderzoeken die ervoor zorgen dat u alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft.

Efficiënt, omdat je geen voedselverspilling vermijdt, elke maaltijd minder kost dan een gewone maaltijd en de resultaten spreken voor zich.

Breng uw dag in evenwicht met meer flexibiliteit

Als u het 1.500 kcal-plan volgt, is er zeker ruimte voor meer flexibiliteit, omdat u met uw gezin kunt dineren of u zich geen zorgen hoeft te maken over een aankomend evenement of feest waarbij eten centraal staat. Klinkt bekend? Hoeveel gewicht u kunt verliezen en hoe snel is onmogelijk te zeggen, omdat het allemaal afhangt van uw doelen, uw levensstijl, uw activiteitenniveau en tal van andere factoren.

Of u nu regelmatig voedsel eet of niet, het is belangrijk om alle 6 porties van het Nupo Dieet per dag te consumeren, omdat u er dan zeker van bent dat u alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft. We hebben het u heel gemakkelijk gemaakt door smakelijke voeding te creëren. en inspirerende recepten, waarbij het Nupo Dieet wordt gecombineerd met gewone voeding waarbij alle calorieën al zijn geteld – zodat jij dat niet hoeft te doen. Vergeet niet dat gewichtsverlies en algehele gezondheid veelzijdig zijn, en dat het essentieel is om ze holistisch te benaderen. Breng uw calorie-inname in evenwicht, concentreer u op voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, zorg voor regelmatige lichaamsbeweging en overweeg duurzaamheid op de lange termijn voor blijvende resultaten.

Maak in een mum van tijd gezonde recepten

Samen met onze deskundige voedingsdeskundigen en voedingsadviseurs hebben wij deze makkelijke recepten samengesteld waarbij de calorieën al zorgvuldig zijn berekend en die veel smaak en variatie bieden. Een originele combinatie van Nupo Diet gemengd met gewone voeding. Speciaal voor degenen onder u die net dat beetje extra willen – of misschien voor u die gewoon geïnspireerd wil worden of geen tijd heeft om ingewikkelde of dure dieetplannen te maken.

Laat je inspireren en vind hieronder jouw nieuwe favoriete recepten. Eet smakelijk!

Kies je favoriete smaak

Kies tussen koude shakes, romige soepen en warme maaltijden

 • Diet Plan for weight loss

  Dieetplan voor gewichtsverlies

  Een afslankdieet is volledig individueel, afhankelijk van de behoeften, doelen en voorkeuren van elke persoon. Sommige mensen houden van een dieet van puur, onbewerkt voedsel met veel vers fruit en...

  Dieetplan voor gewichtsverlies

  Een afslankdieet is volledig individueel, afhankelijk van de behoeften, doelen en voorkeuren van elke persoon. Sommige mensen houden van een dieet van puur, onbewerkt voedsel met veel vers fruit en...

 • How to lose weight fast 2023/2024

  Hoe snel afvallen

  U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u kunt afvallen en of het überhaupt mogelijk is om snel en op een gezonde, evenwichtige manier af te vallen. Zelfs als je het...

  Hoe snel afvallen

  U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u kunt afvallen en of het überhaupt mogelijk is om snel en op een gezonde, evenwichtige manier af te vallen. Zelfs als je het...

 • How to lose belly fat

  Hoe buikvet te verliezen

  Overtollige kilo’s kunnen de neiging hebben zich in het midden van het lichaam te nestelen en zich te manifesteren als een ronde, opgeblazen buik, lovehandles of de zogenaamde ‘muffin-top’. Om...

  Hoe buikvet te verliezen

  Overtollige kilo’s kunnen de neiging hebben zich in het midden van het lichaam te nestelen en zich te manifesteren als een ronde, opgeblazen buik, lovehandles of de zogenaamde ‘muffin-top’. Om...

1 van 3