• VERBRAND MIJN VET


  Vetverbrandende formule

  Burn My Fat verbetert uw gewichtsverliestraject met actieve plantaardige extracten uit de eigen bronnen van de natuur. Gebruik op dagen dat u minder lichamelijk actief bent, of gewoon als extra aanvulling tijdens een dieet.

 • VUL MIJN buik


  Beperk overeten en hunkeren naar suiker

  Gebruik Fill My Tummy vóór de maaltijd om overeten te voorkomen, omdat het uw maag vult met natuurlijke plantaardige vezels genaamd Glucomannan, gewonnen uit de Konjac-plant. Tegelijkertijd draagt ​​het mineraal chroom bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

 • vette vechter


  Uw sleutel tot het voorkomen van gewichtstoename
  Fat Fighter bindt lipiden, waardoor de opname ervan en de calorieën uit voedsel worden verminderd om gewichtsverlies te ondersteunen. OMTEC50® vormt een gel in de maag en verwijdert vetten en cholesterol uit voedsel, die vervolgens onverteerd worden uitgescheiden.

 • CALORIE-VECHTER


  Ondersteunt een evenwichtige levensstijl

  Calorie Fighter bindt vet, koolhydraten en suiker. De natuurlijke stof Omtec 50, met Omtec XS-extract, vormt in de maag een gelachtige substantie die zich met het voedsel vermengt. Een proces waarbij vetten, koolhydraten en suikers uit het voedsel worden verwijderd.

COLLAGEEN SCHOONHEID & VERBRANDING

Slim Boost Collagen Beauty & Burn Collagen Beauty & Burn is een krachtige mix van vitamines, mineralen en plantenextracten. Het nemen van een Slim Boost Collagen Beauty & Burn, een combinatie van zeecollageen en een vetverbrander, kan meerdere voordelen bieden: Slim Boost Collagen Beauty & Burn, een combinatie van zeecollageen en een vetverbrander, kan meerdere voordelen bieden: Slim Boost Collagen Beauty & Burn Burn verbetert het gewichtsverlies met plantenextracten zoals Kola, Guarana en Cayennepeper. Bovendien levert het 2500 mg zeecollageen, wat de stevigheid van de huid bevordert

Boost & balans

Integreer Slim Boost in uw dagelijkse routines voor balans en schoonheid of om te genieten van heerlijke gelegenheden zonder uw dieet in gevaar te brengen.

Slim Boost-supplementen bieden een eenvoudig plan:

 • Verhoog het vetmetabolisme met Burn My Fat
 • Voorkom overeten met Fill My Tummy
 • Kies Fat Fighter of Calorie Fighter om de calorieopname uit vetten en suikers te verminderen.
 • Vind je innerlijke glans met Collagen Beauty & Burn.

Door uw leven een boost te geven met onze zorgvuldig geselecteerde supplementen, kunt u genieten van een evenwichtiger leven terwijl u uw voedingspatroon onder controle houdt.

Slim Boost-producten

Uw vragen worden hier beantwoord

Kan ik alle 5 Slim Boost producten in één keer combineren?

Ja, dat kan, maar sommige hebben vergelijkbare effecten op bepaalde gebieden. Daarom raden we u aan bijvoorbeeld Burn My Fat of Collagen te kiezen en niet zowel Calorie Fighter als Fat Fighter voor dezelfde maaltijd te gebruiken. Bekijk hieronder hoe u de producten over de dag kunt verdelen.

 • In de ochtend: Neem Burn My Fat of Collageen. We raden aan deze 's ochtends in te nemen, omdat ze cafeïne bevatten.
 • Bij het ontbijt: Neem Calorie Fighter of Fat Fighter. U kunt Fill My Tummy ook 30 minuten vóór de maaltijd innemen om meer verzadiging te bereiken.
 • Met lunch: neem Calorie Fighter of Fat Fighter. U kunt Fill My Tummy ook 30 minuten vóór de maaltijd innemen om meer verzadiging te bereiken.
 • Bij het avondeten: neem Calorie Fighter of Fat Fighter. U kunt Fill My Tummy ook 30 minuten vóór de maaltijd innemen om meer verzadiging te bereiken.
 • Indien nodig: Neem IBS als/wanneer u PDS-symptomen ervaart.

Wat betekent het dat een product een medisch hulpmiddel is?

Medische apparaten zijn producten die worden gebruikt om ziekten, handicaps of verwondingen te diagnosticeren, voorkomen, verlichten of behandelen. Medische hulpmiddelen worden gereguleerd door [voeg hier de relevante autoriteiten en organisaties in] en het gebruik ervan is onderworpen aan controle. Lees op het product hoe lang wij adviseren een medisch hulpmiddel te gebruiken.

Wat betekent het dat een product een voedingssupplement is?

Een voedingssupplement wordt aanbevolen als aanvulling op een overigens gezonde en gevarieerde voeding. Onze voedingssupplementen zijn allemaal samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten uit de eigen bronnen van de natuur. Alle Slim Boost-producten zijn ontwikkeld in overeenstemming met de EU- en Deense voedselwetgeving en voldoen aan de eisen voor claims opgesteld door de European Food Safety Authority (EFSA), de hoogste voedselveiligheidsautoriteit in de EU. Er is geen limiet aan hoe lang u een voedingssupplement kunt innemen, daarom raden wij u aan het product te gebruiken totdat u het gewenste effect heeft bereikt.