• Welk effect heeft het?

  Je krijgt een vetafbrekend effect van Yerba Mate samen met afslankende eigenschappen van kolanootextract. Gecombineerd zijn ze de natuurlijke bronnen van het hoge cafeïnegehalte in de Slim Boost Burn My Fat-formulering. Om het algehele effect van Slim Boost Burn My Fat te versterken, krijg je cayennepeper-extract.


 • Voor wie is het bedoeld?
  Gebruik Slim Boost Burn My Fat op dagen dat je minder lichamelijk actief bent. Vanwege het vermogen om de stofwisseling te bevorderen, of als onderdeel van uw dagelijkse gezonde levensstijl. 5 actieve en bewezen ingrediënten, helpt bij gewichtsbeheersing, gewichtsverlies en vetafbraak.


 • De resultaten spreken voor zich
  Als extra boost krijg je ook vitamine C en B6. Beide dragen bij aan een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid.

Hoe werkt Burn My Fat?

Burn My Fat zet je vetstofwisseling op gang door de combinatie van het extract uit kolanoten, een natuurlijke bron van cafeïne, gecombineerd met de bekende groene thee “yerba mate” die de afbraak van vetweefsel (lichaamsvet) stimuleert . Het is afgewerkt met cayennepeper en vitamine B6 om het algehele effect te versterken.

Je kunt het gebruiken als dat nodig is. Volg altijd de instructies met betrekking tot de aanbevolen dagdosering en eventuele aanvullende instructies op de verpakking van dat specifieke product.

Dagelijkse dosis: Neem elke dag 1 capsule.

Probeer het hier

 • Yerba Mate
  Produceert op natuurlijke wijze cafeïne: 95 mg per dagelijkse portie. Het ondersteunt gewichtsbeheersing en vetafbraak. *Bevat 95 mg cafeïne/dag. Niet voor kinderen, zwangere vrouwen of personen die borstvoeding geven.


 • Cayenne peper
  Bevat capsaïcine, helpt bij het afvallen en ondersteunt uw afslanktraject.


 • Vitamine B6

  Ook wel pyridoxine genoemd, is een in water oplosbare vitamine die cruciaal is voor het omzetten van aminozuren in energie, DNA-synthese, het ondersteunen van een normaal energiemetabolisme en de immuunfunctie, en het verminderen van vermoeidheid.


 • Een natuurlijke bron

  Het bevat extract uit de zaden van de kolanoot, afkomstig uit de tropische regenwouden van West-Afrika. De noten zijn een natuurlijke bron van cafeïne en hebben een afslankend effect en bevorderen de stofwisseling.

Hoe wordt Burn My Fat gebruikt?

Burn My Fat is een voedingssupplement met extracten van yerba mate, kolanoot en cayennepeper en vitamine C + B6 in capsules voor oraal gebruik. Dit supplement wordt niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De dagelijkse dosis Burn My Fat is één capsule per dag.

Je kunt bijvoorbeeld Burn My Fat gebruiken tijdens

Gebruik het op dagen dat u minder lichamelijk actief bent, omdat het de stofwisseling bevordert, of als onderdeel van uw dagelijkse gezonde levensstijl. 5 actieve en bewezen ingrediënten, helpt bij gewichtsbeheersing en vetafbraak.

Begin

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik Burn My Fat?

Neem 1 capsule (NIET openen) per dag met een glas water (250 ml). Omdat het product cafeïne bevat – het equivalent van ongeveer 1 kopje koffie – raden wij aan het product ‘s morgens in te nemen, om uw slaap niet te verstoren.

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Burn My Fat bevat natuurlijke ingrediënten die je stofwisseling een boost geven en je meer calorieën verbrandt.

Kan ik zowel Burn My Fat als Collagen Beauty & Burn gebruiken?

Ja, dat kan, want ze werken elkaar niet tegen. Je kunt gewoon niet het dubbele effect verwachten als je beide producten op dezelfde dag gebruikt. Wij adviseren daarom om Burn My Fat of Collagen Beauty & Burn te gebruiken. Het grote verschil tussen deze 2 producten is het collageengehalte.

Wanneer kan ik Burn My Fat optimaal gebruiken?

Als je niet alle beweging krijgt die je echt wilt, is Burn My Fat een geweldig supplement. Wij raden echter altijd een actieve levensstijl aan.

Hoe lang kan ik Burn My Fat gebruiken?

Omdat Burn My Fat een voedingssupplement is, is er geen limiet op het aantal dagen/weken/maanden/jaren dat u het product kunt innemen. Wij raden u daarom aan het product te gebruiken totdat u het gewenste effect ervaart.

Is Burn My Fat veilig te gebruiken?

Ja dat is zo. Nupo SLIM BOOST is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten uit de eigen bronnen van de natuur. Alle Slim Boost-producten zijn ontwikkeld in overeenstemming met zowel de EU als de Deense voedselwetgeving - en voldoen aan de eisen voor claims opgesteld door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA), de hoogste autoriteit voor voedselveiligheid in de EU. Uiteraard dient u rekening te houden met eventuele allergenen.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen