Word een NUPO-ambassadeur en influencer

Bedankt dat je deel wilt uitmaken van ons team!

Om ambassadeur en influencer voor Nupo te worden moet het uiteraard wel een match zijn tussen ons en jou, daarom willen wij jou graag wat beter leren kennen. Wie ben je? Wat doe je? Wat zijn je interesses? Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een korte vragenlijst gemaakt die u moet invullen.

Let op: je moet minimaal 22 jaar oud zijn en minimaal 5000 volgers op Instagram hebben om überhaupt te kunnen solliciteren.

Als u niet wordt geselecteerd, is het belangrijk dat u weet dat dit verschillende redenen kan hebben:
Het kan zijn dat we momenteel de samenwerkingen hebben die we nodig hebben of dat we voldoende samenwerkingen hebben binnen dezelfde categorie (bijvoorbeeld sport, interesses, geografisch gebied, enz.). Het kan zijn omdat we denken dat uw profiel niet overeenkomt met het onze, dat je hebt niet genoeg volgers of maakt niet genoeg posts op social media etc. Wij hebben alleen samenwerkingen met mensen die betrokken zijn bij ons merk, en die de nadruk leggen op hun eigen merk.

Als je niet geselecteerd wordt, betekent dit niet dat je voor altijd uitgesloten bent, dus solliciteer later gerust opnieuw!

 • Als u wordt geselecteerd, kijken wij uit naar een nauwe samenwerking waarin naast producten ook het volgende bestaat:

  • Tips en trucs voor het gebruik van onze producten.
  • Campagnes speciaal voor u op maat gemaakt.
  • De eerste die onze nieuwste producten uitprobeert.
  • Kortingscodes om te delen met je volgers.
  • Het ontvangen van een pakket van ons dat veel van onze producten bevat en dat u kan helpen de Nupo-producten te vinden die bij u en uw volgers passen.