Marianne Poulsen

Gecertificeerd voedingsadviseur, Marianne Poulsen

Mijn naam is Marianne Poulsen en ik ben werkzaam als diëtist bij Nupo.

Ik ben een opgeleide gediplomeerde diëtist met een specialiteit in obesitas, en ik gebruik mijn opleiding op verschillende manieren in mijn dagelijks leven hier bij Nupo.

Als consument kunt u een introductiecursus aanschaffen waarbij we beginnen met een korte bijeenkomst via de telefoon of online, waarin we praten over uw specifieke uitdagingen en hoe u deze aanpakt. Het is voor ons belangrijk dat u een goede start maakt, zodat u onderweg niet opgeeft. Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om persoonlijke begeleiding in te kopen.

Ook beantwoord ik de vele vragen over onze producten en in het algemeen over voedingsbegeleiding via onze Social Media kanalen, via onze chat en niet in de laatste plaats per e-mail. Ik ben vrijwel iedere dag beschikbaar om jou te helpen meer kennis en inzicht te krijgen over jouw afslankproces en dit zo optimaal mogelijk te maken. Er zijn veel manieren om uw Nupo-dieet te benaderen, en samen zullen we de juiste manier voor u vinden.

Nupo is een gevestigd en goed gedocumenteerd merk, en met meer dan 35 klinische onderzoeken achter de rug weten we dat onze producten doen wat ze beloven. We zijn momenteel betrokken bij nieuwe klinische onderzoeken die in het najaar van 2022 van start zijn gegaan en die Novo Nordisk helpt sponsoren. PRE-STORK en PRE-CHILD zijn, naast andere onderzoeken, enkele zeer opwindende onderzoeken naar het verband tussen overgewicht bij de ouders versus overgewicht bij het kind.

Het Deense Hoofdpijncentrum werkt ook aan een interessante studie om een ​​nieuwe behandelstrategie te onderzoeken voor de slopende hoofdpijnziekte, idiopathische intracraniale hypertensie (IIH), waarvan de incidentie toeneemt met obesitas.

Ik voorzie de ziekenhuizen van het juiste materiaal, begeleiding en producten voor de mensen die meedoen aan de onderzoeken.

Gedurende het jaar geef ik ook persoonlijke afslankcursussen, met mensen die graag willen afvallen. In deze cursussen volgen de mensen een Nupo-dieet en via ons wekelijkse contact bespreek ik gewicht, welzijn en beantwoord ik vragen. Deze cursussen kun je niet kopen, maar worden aangeboden aan influencers of mogelijke ambassadeurs.

Het is belangrijk dat je als gebruiker van Nupo jezelf kunt herkennen in de mensen die ons op de een of andere manier vertegenwoordigen. Daarom doen we veel moeite om mensen te vinden die herkenbaar zijn.
Nupo nam ook deel aan de jaarlijkse conferentie van DSAF (Adipositas foreningen) voor de Scandinavische regio 2022. De deelnemers waren over het algemeen artsen, diëtisten en medewerkers van klinieken waar onder andere bariatrische chirurgie wordt uitgevoerd. Nupo nam deel aan deze driedaagse conferentie, niet alleen om te netwerken, maar ook om geïnspireerd te worden en op de hoogte te blijven van de nieuwste initiatieven.

Op dezelfde manier namen een collega en ik deel aan de jaarlijkse bijeenkomst van FAKD (Association of Clinical Dietitians) 2022, waar klinische diëtisten uit heel Denemarken aanwezig waren, met als doel Nupo voortdurend op de hoogte te houden van wat er binnen de branche gebeurt.

Als voedingsdeskundige bij Nupo zijn mijn taken ontzettend gevarieerd en veelzijdig, en het is erg spannend om betrokken te zijn bij de vele verschillende projecten. We ontwikkelen ons voortdurend en een van onze belangrijkste taken is het leveren van een product waarmee u veilig uw doel voor gewichtsverlies kunt bereiken.

Contactformulier

Uw tevredenheid en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder!