Massi Fazli

Gezondheidscommunicator, Massi Fazli

Mijn naam is Massi en ik heb meer dan 12 jaar ervaring als klinisch diëtist gecombineerd met een MBA uit de VS.

Als Gezondheidscommunicator bij Nupo is mijn primaire verantwoordelijkheid het waarborgen van de productkwaliteit en het bieden van begeleiding aan professionals in ziekenhuizen, particuliere medische praktijken, klinieken en gemeenten met betrekking tot Nupo-producten.

Ervaring

Mijn uitgebreide ervaring strekt zich uit over ziekenhuizen, gemeenten en particuliere ondernemingen, waar ik me heb gespecialiseerd in gewichtsverlies, maagbypass, sleeve-procedures, counseling voor eetstoornissen zoals eetbuien en ondervoeding, evenals het beheersen van levensstijlziekten en chronische aandoeningen. Door de jaren heen heb ik talloze mensen geholpen succesvolle veranderingen in hun levensstijl te bereiken.

Snelle, veilige en effectieve vooruitgang

Ik heb ervoor gekozen om deel uit te maken van Nupo vanwege de indrukwekkende aanwezigheid van meer dan 40 jaar op de markt en de internationaal erkende VLCD-producten (Very Low-Calorie Diet). Nupo Diet is niet alleen bewezen effectief, maar biedt ook een snelle, veilige en effectieve reis. Ik heb Nupo-producten persoonlijk voor verschillende doeleinden gebruikt, van het op gang brengen van gewichtsverlies tot praktische maaltijdvervangers.

Mijn ervaringen hebben geleerd dat de producten van Nupo extreem veelzijdig zijn en aan alle voorkeuren voldoen. Naast het ondersteunen van gewichtsverlies, zijn ze ook effectief gebleken bij het prikkelbaredarmsyndroom en schommelingen in de bloedsuikerspiegel. De resultaten spreken jaar na jaar voor zich, en de producten van Nupo zijn niet slechts een tijdelijk hulpmiddel, maar eerder een middel om gewoonten te veranderen en langdurige resultaten te bereiken.

Mijn filosofie: gemakkelijke, beheersbare en begrijpelijke veranderingen in het voedingspatroon

Mijn benadering van veranderingen in het voedingspatroon wordt gekenmerkt door de filosofie dat het gemakkelijk, beheersbaar en begrijpelijk moet zijn. Het doel is om verzadiging, veel energie en een minimale impact op de bloedsuikerspiegel te bereiken. Ik ben gepassioneerd om mensen te helpen een gezonde levensstijl en een ontspannen houding ten opzichte van gezondheid, voeding en lichaam te bereiken door hen te begeleiden om ongepaste gewoonten te veranderen in geschiktere gewoonten die kunnen worden gehandhaafd.

Ik kijk ernaar uit om jouw steun te zijn op de reis naar gezondheid en welzijn met Nupo.

Contactformulier

Uw tevredenheid en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder!