• Welk effect heeft het?

  • Biedt verlichting van pijnlijke symptomen en de druk van overtollig gas in het spijsverteringskanaal.
  • Verlicht buikpijn bij diarree-overheersende patiënten met het prikkelbaredarmsyndroom.
  • Normaliseert de peristaltiek en vermindert pijn, waardoor darmobstructie wordt voorkomen.

 • Voor wie is het bedoeld?

  Nupo Care IBS Relief is een medisch hulpmiddel dat verschillende voordelen kan bieden voor personen die lijden aan het prikkelbare darm syndroom (PDS).


 • De resultaten spreken voor zich

  Bent u het constante ongemak veroorzaakt door het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) beu? Onze baanbrekende IBS Relief-capsules zijn er om u de verlichting te bieden die u verdient. Zeg vaarwel tegen de onvoorspelbare symptomen en hallo tegen een leven vol comfort en vertrouwen.

Hoe werkt IBS?

Nupo Care IBS Relief is een gezondheidszorgapparaat dat is ontworpen om meerdere voordelen te bieden aan mensen die lijden aan het prikkelbare darm syndroom (IBS). Een van de belangrijkste voordelen is de verlichting van gastro-intestinaal ongemak.

Het helpt bij het verlichten van pijnlijke darmsymptomen en verlicht het ongemak veroorzaakt door overmatig gas in het spijsverteringsstelsel. Bovendien helpt het bij het verzachten van buikpijn bij mensen met diarree-dominante PDS. Door de peristaltiek te normaliseren en de pijn te verminderen, voorkomt het ook darmblokkades.

Probeer het hier

 • Laat PDS niet toe
  Dicteer uw dagelijks leven. Met Nupo Care IBS Relief kunt u de controle terugkrijgen en elk moment omarmen zonder zorgen over ongemak.


 • Gerichte hulp

  Onze capsules zijn speciaal ontworpen om de pijnlijke symptomen en het ongemak dat gepaard gaat met PDS te verlichten, waaronder een opgeblazen gevoel, buikpijn en onregelmatige stoelgang.


 • Symptomen van PDS
  Zeg vaarwel tegen PDS-gerelateerd ongemak – omarm vandaag nog de verlichting met Nupo Care IBS Relief-capsules!

U kunt IBS Relief bijvoorbeeld gebruiken tijdens

Of het nu gaat om een ​​sociale bijeenkomst, een drukke werkdag of gewoon genieten van uw favoriete activiteiten, onze IBS Relief-capsules stellen u in staat om het leven op uw voorwaarden te leiden. Zet de stap naar een comfortabeler dagelijks leven met Nupo Care IBS Relief. Uw welzijn is belangrijk en wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.

Er wordt geschat dat ongeveer 11% last heeft van PDS-gerelateerde symptomen. "Bron: National Library Of Medicine"

Probeer het hier

Uw vragen worden hier beantwoord

Hoe gebruik ik IBS Relief?

U neemt 3 maal daags 2 capsules gedurende maximaal 4 weken. De capsules moeten met voedsel worden ingenomen, of na een maaltijd met 1 glas water (200 ml).

Welke voordelen heeft het product voor mij?

Onze capsules zijn speciaal ontworpen om pijnlijke symptomen en ongemakken geassocieerd met PDS te verlichten, waaronder een opgeblazen gevoel, buikpijn en onregelmatige stoelgang.

Wanneer kan ik IBS Relief optimaal gebruiken?

Het product kan worden gebruikt als preventieve maatregel of als u spontane symptomen ervaart zoals ophoping van gas in de maag, buikpijn en diarree, of een opgeblazen en opgezwollen maag.

Hoe lang kan ik IBS Relief gebruiken?

Omdat PDS-hulp een medisch hulpmiddel is, geldt er een advies voor maximaal 4 weken. Na deze periode kunt u de behandeling na 4 dagen hervatten.

Zijn er bijwerkingen van IBS Relief?

Gastro-intestinale symptomen zijn de belangrijkste bijwerkingen van de inname van natuurlijke mineralen; buikpijn, een opgeblazen gevoel, diarree en winderigheid.

Geverifieerde beoordelingen die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen