• Mia, 27 jaar

  35 kg afgevallen met Nupo Dieet

  Mia begon aan een levensveranderende reis met Nupo, waarbij ze maar liefst 35 kilo afviel. Geconfronteerd met de uitdaging van overmatige calorie-inname en gewichtstoename, vond Mia haar baken van hoop in onze begeleiding. Ons op maat gemaakte dieetplan bood haar een scala aan opties, waardoor de reis plezierig en naadloos verliep.

 • Katrine, 45 jaar

  18 kg afgevallen met Nupo Dieet

  Na 10 weken wilskracht en vastberadenheid bereikte ze een opmerkelijke transformatie: ze verloor in totaal 18 kilo en haar taille werd met 9 cm verminderd.

  Sinds journalist en schrijfster Katrine Memborg moeder werd, worstelde ze met haar gewicht. Zo erg zelfs dat ze zichzelf uiteindelijk fysiek of mentaal niet meer herkende. Na 10 weken wilskracht en vastberadenheid kreeg ze het lichaam terug waarin ze zich thuis voelde.

In doubt what Diet plan would suit you?


 • Klinisch bewezen dieet

  Nupo is een klinisch bewezen dieet. Je krijgt slechts 800 kcal binnen als je het gebruikt.


 • Gemakkelijk te mixen en te gebruiken

  Nupo is gemakkelijk te gebruiken. Meng het, schud het en geniet ervan.


 • Slechts 6 voorverpakte porties per dag

  Slechts 6 voorverpakte porties per dag.


 • Gratis verzending op ons proefpakket

  Zo kun je onze favoriete smaak vinden.

Mijn reis: mijn gewicht na de zwangerschap overwinnen

Na tien weken van wilskracht en vastberadenheid bereikte ik een opmerkelijke transformatie door 18 kilo af te vallen en mijn taille met 9 cm te verkleinen, waarmee ik de uitdaging overwon van de laatste paar kilo die drie jaar lang bleef hangen sinds de geboorte van mijn zoon, waarin ik ongeveer 40 kilo was aangekomen. kilo.

Probeer Nupo nu
 • Wat is het Nupo-dieet? Lees hier meer


  Lees verder
 • Begin vandaag nog met uw reis!


  Koop nu

Wat is Nupo Dieet?

Ons klinisch bewezen dieet, ondersteund door meer dan 35 klinische onderzoeken, gaat niet alleen over het kwijtraken van kilo's; het gaat over het verbeteren van uw energie, het verbeteren van uw humeur en het bieden van een wetenschappelijk onderbouwd pad naar de transformatie die u zoekt. Duik in een wereld waar elke calorie een stap is in de richting van je gelukkiger, gezonder zelf. Dat is de belofte die we doen, en we zijn hier om u bij elke stap te begeleiden.

Begin nu met uw reis

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel shakes per dag?

Bij het Nupo Dieet moet u 6 dagelijkse porties eten. Deze porties kunnen een mix zijn tussen shakes, soepen, maaltijden en desserts, met een maximum van 800 calorieën per dag.

Kun je alle smaken mixen binnen Nupo Diet?

Ja, je kunt alle smaken binnen het Nupo Dieet mengen. Het dieet is flexibel ontworpen, waardoor u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan smaken en producten, zoals shakes, soepen, maaltijden en desserts, om eentonigheid te voorkomen en het dieet aangenamer te maken.

Kan ik het met ander voedsel mengen?

Ja, je kunt het Nupo Dieet aanpassen aan een dieetplan van 1200 of 1500 calorieën door voedsel toe te voegen aan de standaard Nupo-producten. Vind het dieetplan dat bij uw levensstijl past.

Is het veilig om te sporten als je een Nupo Dieet volgt?

Ja, het is over het algemeen veilig om te sporten tijdens het Nupo Dieet, maar luister naar je lichaam en pas de intensiteit indien nodig aan om ervoor te zorgen dat je jezelf niet overbelast.

Is het dieet veilig?

Ja, de veiligheid en effectiviteit van het Nupo Dieet worden ondersteund door meer dan 35 klinische onderzoeken.

Meer dan 220 miljoen verkochte porties, klanten vertrouwen ons tijdens hun reis.