Slim Boost Beauty Boost-combo

Slim Boost Beauty Boost-combo

De ervaring

Slim Boost Collagen Beauty & Burn is een boeiende mix met een rijke dieprode kleur en een zure smaak met een subtiel vleugje zoete sinaasappel, perfect aangevuld door de verfrissende essentie van rode grapefruit - een werkelijk heerlijke citruservaring.

De voordelen

Want Collagen Beauty & Burn is een krachtige combinatie van vitamines, mineralen en zorgvuldig geselecteerde plantenextracten.
Het nemen van een Slim Boost Collagen Beauty & Burn-stick, een combinatie van zeecollageen en een vetverbrander, kan consumenten mogelijk verschillende voordelen bieden:

Slim Boost Collagen Beauty & Burn stimuleert uw afslankproces met behulp van plantenextracten . Kola helpt vet te verbranden, net zoals Guarana en Cayennepeper bijdragen aan gewichtsverlies. Bovendien krijgt u 2500 mg collageen uit maritieme bronnen , wat de stevigheid van de huid helpt verbeteren.

Collageen begrijpen
Collageen speelt een cruciale rol bij het behouden van de elasticiteit, stevigheid en jeugdige uitstraling van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt onze natuurlijke collageenproductie af, wat leidt tot het ontstaan ​​van rimpels, een verslapte huid en verlies van elasticiteit.

Door zeecollageen, een eiwitrijk supplement, te combineren met een vetverbrander , kunnen consumenten hun doelstellingen voor gewichtsverlies ondersteunen en tegelijkertijd de stevigheid van hun huid verbeteren.

Mix, geniet, glans.

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 zakje (5,5 g). Los 1 zakje op in 200 ml water.

Inhoud: Deze verpakking bevat 15 sticks van elk 5,5 g.

Wat zit erin

Kola

Komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van West-Afrika en is een natuurlijke bron van cafeïne. Heeft een afslankend effect en verbetert de vetstofwisseling.

Cayenne peper

Onderdeel van de chilipeperfamilie. Draagt ​​bij aan gewichtsbeheersing en helpt u op koers te blijven op uw afslanktraject.

Vitamine C + B6

Draagt ​​bij aan een normaal energiemetabolisme, waardoor het immuunsysteem normaal functioneert. Evenals het verminderen van vermoeidheid en uitputting.

Zink + Vitamine A

Draagt ​​bij tot het behoud van een normale huid.

Mariene collageen

Helpt de stevigheid van de huid te verbeteren

Contactformulier

Uw tevredenheid en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder!