Succesverhalen met Nupo

Duik in een verzameling succesverhalen die de ongelooflijke gewichtsverliestrajecten van onze leden laten zien. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, tips over het starten van uw eigen gewichtsverliestraject, of inzichten in de uitdagingen en triomfen onderweg, u zult vinden genoeg om je te motiveren en aan te moedigen.

 • Anja Lenskjöld

  Nupo-ambassadeur

  "Vooral de klassieke Nupo Diet en Ready To Drink shakes vallen bij mij in de smaak, ze vervangen het voor mij heel moeilijk te eten ontbijt. Dan weet ik dat ik de voeding binnenkrijg die ik zou moeten hebben."

  "Zowel tijdens mijn gewichtsverlies als daarna heb ik Nupo-producten gebruikt, en ik gebruik ze al minstens 10 jaar aan en uit. Ik ben 50 kg afgevallen en heb gedurende lange perioden één of twee maaltijden per dag vervangen door een Nupo Product.

  Nu ik op gewicht moet blijven, gebruik ik Nupo nog steeds met veel plezier voor gewichtsbeheersing. Als ik onderweg ben, heb ik Nupo altijd bij me, het is goed voor een beetje honger, als tussendoortje of na de training."

 • Katrine Memborg

  Journalist en auteur

  Na 10 weken wilskracht en vastberadenheid bereikte ze een opmerkelijke transformatie: ze verloor in totaal 18 kilo en haar taille werd met 9 cm verminderd.

  Sinds journalist en schrijfster Katrine Memborg moeder werd, worstelde ze met haar gewicht. Zo erg zelfs dat ze zichzelf uiteindelijk fysiek of mentaal niet meer herkende. Na 10 weken wilskracht en vastberadenheid heeft ze het lichaam terug waarin ze zich thuis voelde. Op haar Instagram-profiel @hitmedminkrop heeft Katrine, journalist en auteur, openlijk en eerlijk haar ervaringen over haar afslanktraject gedeeld.

 • Trine Poulsen

  Nupo-ambassadeur

  "Ik geef toe dat ik aanvankelijk wat sceptisch was, aangezien Nupo mij opviel als het antwoord uit de jaren 90 op "Quick-Fix", voedsel in poedervorm en afslankshakes met een nasmaak van wei - maar ik werd wijzer toen ik enkele producten van Nupo proefde Nupo is iets heel anders, met heel veel spannende producten, een lekkere, voedzame, makkelijke en snelle oplossing na de training.

  "Mijn naam is Trine, ik ben 34 jaar en een vrolijke dagelijkse work-outliefhebber met een grote passie voor triatlon en krachttraining.

  Als je veel traint, heeft het lichaam brandstof nodig. Ik gebruik Nupo One Meals als aanvulling op de reguliere voeding en als makkelijk en lekker tussendoortje. Ik weet dat ik met een Nupo mijn lichaam het beste startpunt geef om zowel eiwitten, vitamines als mineralen binnen te krijgen, wat me ook helpt beter te herstellen en me klaar te maken voor de volgende training.

 • Mia Sonderskov Olsen

  Nupo-ambassadeur

  Ik ben al jaren fan van de producten van Nupo.
  Ik heb met plezier een reep gegeten als lunch, maar ik ben er 's avonds niet goed in geweest om van snoep af te blijven.

  Ik at te veel calorieën en kwam veel aan. Daarom kwam ik via Nupo in contact met een dieetconsulent.
  Ze gaven me een goed dieetplan met veel alternatieven. Ik begon mijn reis met Nupo in de zomer van 2023 en ben sindsdien veel broekmaten kwijtgeraakt.
  Met Nupo is het eenvoudig om calorieën te tellen, terwijl je weet dat je de juiste hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen binnenkrijgt. Ik vul de mijne iedere dag aan met Nupo zodat ik ook 'echte' voeding binnenkrijg. Niet alleen is het gemakkelijk bij te houden, maar het is ook gemakkelijk om mee te nemen onderweg.
  Nupo evolueert voortdurend en produceert regelmatig nieuwe producten. Dit betekent ook dat als je een bepaald product beu bent, er nog genoeg andere zijn om uit te kiezen.

 • Karina Rasmussen

  Nupo-ambassadeur

  "Ik ben een grote fan van Nupo-producten, ik leef niet 100% van Nupo-producten gedurende de dag, ik gebruik de producten als maaltijdvervanger als ik gewoon wat calorieën wil besparen en als ik onderweg ben Nupo producten hebben een goede smaak en verzadigen goed.

  Mijn naam is Karina, 37 jaar oud, ik ben getrouwd en we hebben een tienerdochter van 14 jaar. Wij wonen in Noord-Zeeland.

  Elke dag ga ik wandelen, deel ik advertenties/kranten uit en heb ik moeite met afvallen. Ik kamp al jaren met overgewicht en vorig jaar ben ik 20 kg afgevallen, waar ik helaas veel van terug heb gekregen. Ik geef mijn gewichtsverlies niet op, ik neem de tijd die het kost."