#janupo

[rev_slider alias="yesnupo" slidertitle="#yesnupo"][/rev_slider]

We vinden het erg leuk elke keer dat we onze Nupo-producten op sociale media zien, en soms kunnen we vragen om deze afbeeldingen/video's op onze kanalen te delen. De afbeeldingen worden voornamelijk gepubliceerd op de betreffende productpagina op onze website om andere klanten inzicht te geven in hun werkelijke gebruik . In sommige gevallen kunnen ze ook op een van onze andere kanalen worden gepubliceerd, zoals Instagram, Facebook, nieuwsbrieven of in een winkelomgeving.

Door op ons verzoek te reageren met de hashta g #yesnupo , gaat u akkoord met het volgende:

U verleent Nupo ApS een niet-exclusieve, royaltyvrije wereldwijde licentie om alle afbeeldingen waarop u met #yesnupo hebt gereageerd, hierna "afbeelding" te noemen, te gebruiken in hun marketing en/of reclame, inclusief in de galerij op de website, nieuwsbrieven , sociale media, e-mail en andere klantcommunicatie, winkelmateriaal en andere marketingdoeleinden.

Door dit te doen, verklaart en garandeert u dat (i) u eigenaar bent van alle rechten op uw afbeeldingen, (ii) u toestemming hebt verkregen van alle personen die in uw afbeeldingen verschijnen om de rechten hierin over te dragen, en (iii) het gebruik van uw afbeeldingen door Nupo ApS zal geen inbreuk maken op de rechten van derden of enige wet overtreden.

Door deze vrijgave ontheft u Nupo ApS van elke verplichting om u te betalen voor het gebruik van uw afbeeldingen en voor de intellectuele eigendomsrechten die verband houden met het bovengenoemde gebruik, waardoor u Nupo ApS en alle personen die namens Nupo ApS handelen, vrijwaart en ermee akkoord gaat te vrijwaren. van alle claims, eisen of aansprakelijkheden, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de hierboven beschreven afbeeldingen.

U kunt altijd contact met ons opnemen met betrekking tot vragen over privacy en gegevensbescherming door contact met ons op te nemen via: info@nupo.com .

Als u uw toestemming voor het delen van uw afbeeldingen met Nupo wilt intrekken , moet u contact met ons opnemen door op het "i"-pictogram in de linkerbenedenhoek van uw gedeelde afbeelding te klikken die op onze website is gepubliceerd. Het icoontje linkt u naar een formulier waar u uw verzoek tot intrekking van uw toestemming kunt indienen.

Contactformulier

Uw tevredenheid en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder!