Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Are you ready for the wedding season?
Social Gatherings

Ben jij klaar voor het trouwseizoen?

Het is altijd leuk om uitgenodigd te worden voor een bruiloft. Je krijgt een prachtige jurk of pak aan en je ontmoet nieuwe mensen en misschien oude vrienden waar je al een tijdje geen tijd meer voor hebt gehad. Ik ben altijd super enthousiast om te zien wat voor soort eten we hebben – ik ben een enorme voedselliefhebber.

Er is nog tijd om het te bereiken...

Ik hoor mijn klanten vaak zeggen dat ze vóór een bepaalde datum graag een paar kilo willen afvallen. Misschien is de jurk die ze in de uitverkoop kochten voor de bruiloft van hun beste vriendin een maat te klein? Als uw jurk of pak die u vastbesloten bent te dragen op de bruiloft een maat te klein is of als u de gelukkige bent die gaat trouwen en vóór de grote dag een paar kilo wilt afvallen, dan heeft u daar nog de tijd voor. . Zelfs als het feest of de bruiloft nog maar een maand of een paar weken duurt, kun je nog vóór de grote dag wat kilootjes kwijtraken als je nu begint.

Zoek een strategie die voor u werkt

Er zijn veel strategieën die je kunt gebruiken als het gaat om afvallen. Alle strategieën hebben gemeen dat je minder calorieën moet eten dan je verbrandt. Eén strategie is het tellen van uw dagelijkse calorie-inname. Veel mensen behalen zeer goede resultaten door al het voedsel te registreren, ze eten elke dag bij het tellen van calorieën. Als je de tijd en de moed hebt om al het voedsel dat je gedurende de dag eet bij te houden, zijn er veel apps en programma's beschikbaar op internet en in App-stores. U moet een profiel aanmaken en uw leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en het gemiddelde fysieke activiteitsniveau registreren. Het programma of de app berekent hoeveel calorieën u elke dag kunt consumeren en toch een of twee pond per week kunt verliezen. Een andere strategie is portiegroottecontrole. Als u elke dag ongeveer dezelfde hoeveelheid voedsel eet, kunt u afvallen door simpelweg uw porties kleiner te maken.

Bereik je doelen met Nupo

Een derde strategie is het gebruik van Nupo's VLCD-poeder. Wanneer je het VLCD-poeder van Nupo gebruikt, bedraagt ​​je inname slechts ongeveer 700 calorieën per dag en zul je dus een calorietekort hebben en afvallen. Je kunt ook een maaltijd of twee per dag vervangen door Nupo's One Meal producten, One Meal shake of One Meal reep bevat slechts zo'n 200 calorieën. Wanneer je One Meal repen of shakes gebruikt als maaltijdvervanger voor ontbijt of lunch houd je gemakkelijk je calorieën bij en kun je toch gezellig met je gezin dineren.

Het zijn allemaal overtollige calorieën die ervoor zorgen dat je aankomt. De meeste mensen weten wat er nodig is om een ​​paar kilo af te vallen, maar soms kan het een grote hulp zijn om een ​​professionele diëtist een persoonlijk plan te laten opstellen of je advies te geven over hoe je je eten slimmer en gezonder kunt bereiden.

Vergeet niet te genieten van het leven

Heel vaak hoeven mensen slechts enkele kleine aanpassingen aan hun dagelijkse eetgewoonten door te voeren en is het mogelijk om af te vallen zonder bepaalde voedselgroepen uit uw dieet te verwijderen. Er is zelfs ruimte voor een glas wijn of een klein stukje taart in een dieetplan dat je toch in een calorietekort laat zitten als je zin hebt in een glas wijn of een stuk taart. De belangrijkste factor is dat uw voedingspatroon past bij uw normale eetgewoonten en dat de voedingsbestanddelen vergelijkbaar zijn met wat u normaal eet.

Gezondheidsconsulent, Team Nupo.

Terug naar blog