Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

woman-in-hammock-during-sunset
Social Gatherings

Geniet van je vakantie

Je bent waarschijnlijk niet de enige die heeft afgeteld naar de jaarlijkse zomervakantie. Het is geweldig om voor een langere periode vrij te zijn van je werk en het is geweldig om even te ontsnappen aan alle dagelijkse routines die bij het leven in het algemeen horen. Het is geweldig om de volgende vakantie te kunnen plannen en met wie je deze doorbrengt.

Actieve of ontspannen vakantie?

Het is heerlijk om uit te rusten en alleen te doen waar je zin in hebt. Veel mensen houden van een actieve vakantie en anderen willen ontspannen en helemaal niets doen. Er zijn tal van mogelijkheden als u tijdens uw vakantie actief bezig wilt zijn. De meeste bestemmingen zijn geschikt om te fietsen als u uw fiets wilt meenemen. In Zuid-Europa nemen veel mensen hun fiets mee als ze op vakantie gaan. Onze vakantie brengen we door op een plek waar je elke dag kunt zwemmen. Er is een gigantisch zwembad dat 's ochtends en 's avonds uitsluitend toegankelijk is voor mensen die willen sporten. Het is ook een geweldige plek om te hardlopen of wandelen. In de nabijgelegen stad zijn tennisbanen en een geweldige oude golfbaan. Er zijn veel mogelijkheden en de zomervakantie is ideaal om nieuwe sporten uit te proberen en uit je comfortzone te komen.

Perfecte tijd voor zelfzorg en gewichtsbeheersing

Het is fijn om de hersenen te kunnen ontgiften en je voor te bereiden op nog een jaar van vroege ochtenden, lunchpakketten, boodschappen plannen en boodschappen doen, en verschillende dagelijkse sportactiviteiten in het gezin, elke dag elke week het hele jaar door. Vakantietijd is ook de tijd om iets goeds voor jezelf te doen. Als u wilt afvallen, is uw vakantie een perfect moment om dit te doen. Jij bent de hoofdpersoon tijdens je vakantie. U kunt de Nupo VLCD meenemen op vakantie en gebruiken om tijdens uw vakantie een paar kilo af te vallen of op gewicht te blijven. Op de dagen waarop u besluit Nupo VLCD te gebruiken, hoeft u uw maaltijden niet te plannen. Het enige wat u hoeft te doen is de shakes maken en opdrinken, zes keer per dag, en vergeet niet om twee tot drie liter water per dag te drinken, naast wat er in uw shakes zit. Het is gemakkelijk en het werkt.

Blijf gemotiveerd, maar vergeet niet dat je op vakantie bent

Je krijgt de beste resultaten als je gemotiveerd bent en er de tijd en energie voor hebt. De zomervakantie kan het perfecte moment zijn om aan je reis van gewichtsverlies te beginnen, omdat je niet noodzakelijkerwijs sociaal hoeft te zijn met andere mensen en je misschien op een plek bent waar je niet in de verleiding komt met ander voedsel en je de tijd hebt om je eten te heroverwegen gebruiken. Misschien komt u normaal gesproken aan tijdens uw vakantie en bent u na uw vakantie op dieet? Misschien is deze vakantie dit jaar het moment waarop je kleding nog past als je weer aan het werk gaat?

VLCD zou een deel van de reis kunnen zijn

Je kunt Nupo VLCD op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om het op weekdagen te gebruiken, waardoor je meer calorieën te besteden hebt in het weekend, of je kunt het gebruiken als een 5:2-dieet waarbij je Nupo VLCD twee dagen door de week gebruikt en de overige vijf dagen gewoon voedsel eet. Wat uw wensen ook zijn, ik weet zeker dat u precies doet waar u zin ​​in heeft en wat bij u past. En of je de Nupo VLCD nu wel of niet in je koffer hebt gepakt, ik wens je een geweldige vakantie waarin je kunt ontspannen, je hersenen kunt ontgiften en je batterijen kunt opladen voor een nieuw jaar.

Terug naar blog