Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Decide your goal, and plan the way
Nutrition

Bepaal uw doel en plan de weg

Als je een competitieve sport beoefent, zijn er een aantal vaste regels en tactieken om het doel te bereiken. Wat je ook doet, er is altijd een weg naar het doel. Als je geen doel hebt of de weg naar het doel kent, kan het lastig zijn om te weten welke kant je op moet en hoe je het doel kunt bereiken.

Uw doelstellingen voor gewichtsverlies instellen

Dezelfde logica is van toepassing op een procedure voor gewichtsverlies. Het is een goede strategie om na te denken over wat u wilt bereiken voordat u begint. Hoeveel gewicht wil je verliezen? Hoe wil je het kwijtraken? Wat zijn de uitdagingen? Als u een doel stelt voordat u aan uw reis begint, betekent dit niet dat u uw doel niet meer kunt veranderen als u eenmaal bent begonnen. Het draait allemaal om aan de slag gaan en een goede start krijgen. Het Nupo VLCD-dieet is een zeer efficiënt dieet als u snel wilt afvallen. In de eerste paar dagen of de eerste week verliest u relatief veel gewicht, deels door vocht. Het dieet bevat ongeveer 700 calorieën per dag en bestaat uit zes shakes en 2-3 liter water per dag. Je hoeft geen ander voedsel te eten terwijl je het Nupo VLCD-dieet volgt. Uit onderzoek is gebleken dat het makkelijker is om het gewichtsverlies vol te houden als je snel afvalt. Je kunt het Nupo VLCD-dieet maximaal drie weken gebruiken, daarna raden we een pauze van een week aan. Na de pauze kunt u een nieuwe periode van drie weken starten met het Nupo VLCD-dieet. Als u een ander bepaald dieet volgt en u vindt dat het te langzaam gaat of als u op een punt bent gekomen waarop u geen gewicht meer verliest, kunt u een periode van het Nupo VLCD-dieet volgen om uw gewichtsverlies een boost te geven. juiste richting. Het Nupo VLCD-dieet geeft u een calorietekort dat gewichtsverlies garandeert.

Nooit meer raden wat je moet eten

De grootste uitdaging voor de meeste mensen die willen afvallen is dat ze niet weten welk voedsel ze moeten eten en in welke hoeveelheden. Bij het Nupo VLCD dieet hoef je niet na te denken over wat voor soort voedsel je moet eten en hoe groot je portiegroottes moeten zijn. Elke maaltijd is voor u gepland. Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen welke smaak bij uw smaakpapillen past. U hoeft zich geen zorgen te maken als u honger krijgt tijdens het diëten. Het dieetpoeder is gemaakt van de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Er wordt aan uw behoeften voldaan en u zult een vol gevoel ervaren. De eerste paar dagen kunt u zich wat hongerig voelen, maar dat komt alleen doordat u begint te wennen aan kleinere hoeveelheden voedsel en uw maag zich daaraan moet aanpassen.

Breng uw doelen in kaart

Voordat u met uw dieet begint, moet u nadenken over wat u wilt bereiken. Wil jij afvallen om gezonder te worden? Wil je afvallen omdat je kleding niet meer past? Wil je afvallen door druk van je omgeving? Wees altijd trouw aan jezelf. Alleen diëten omdat jij dat wilt en niet omdat andere mensen je onder druk zetten. Wij zijn niet hetzelfde en zullen ook niet hetzelfde zijn. U bent niet noodzakelijkerwijs ongezond omdat uw BMI hoger is dan wat als normaal wordt beschouwd, en u bent niet noodzakelijkerwijs gezond omdat uw BMI binnen wat als normaal wordt beschouwd. Je moet altijd nadenken over wat je wilt bereiken.

Overgewicht kan tot veel verschillende ziekten leiden, bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes en andere ziekten. Houd er rekening mee dat fysieke activiteit ook een grote rol speelt in uw gezondheidstoestand. Als je denkt dat het een te grote stap is om op dieet te zijn en tegelijkertijd lichamelijk actief te zijn, begin dan met het dieet. U zult waarschijnlijk meer energie krijgen van het verliezen van gewicht tot het beginnen met lichamelijk actief worden.

Terug naar blog