Geverifieerd door Massi Fazli

Gecertificeerd Health Communicator & Clinical Dietitian

woman with firm skin type
Nutrition

Met Collagen Beauty & Burn - Kunt U Uw Gewenste Resultaten Bereiken

Hoe begin ik?

Hoe begin ik? Je kent misschien het gevoel dat je met een bittere ervaring achterblijft na talloze pogingen om af te vallen, gezonder te worden, sterker te worden of gewoon het veelbesproken collageenpoeder in handen te krijgen, waarvan gezegd wordt dat het een wondermiddel is voor de huid en gecombineerd met een product dat vetverbranding bevordert. Je hebt er vaak over nagedacht om te beginnen, maar helaas bleven de gewenste resultaten bij die gedachte?

Het lijkt makkelijk, en in werkelijkheid is het dat ook. Als het gaat om het opbouwen van gezonde gewoontes voor jezelf, gaat het er in principe om de eerste stap te zetten. Want alleen dan breken we uit de verlamming van actie, waarin gedachten blijven circuleren, en in plaats daarvan bewegen we ons in het onbekende, naar wat we willen verkennen.

Er zijn meer dan 28 verschillende soorten collageen in het lichaam , waarvan type 1 de meest voorkomende is, die ongeveer 90% van het collageen in de huid uitmaakt. Helaas begint de natuurlijke productie van type 1 collageen en andere eiwitten in het lichaam af te nemen vanaf ongeveer de leeftijd van 25-30 jaar, wat resulteert in de ontwikkeling van rimpels en een slappe huid.

Collageen is cruciaal voor de elasticiteit van de huid, samen met andere eiwitten en moleculen die de meeste mensen willen behouden. Naast het verminderen van rimpels, cellulitis en andere tekenen van veroudering, draagt ​​het supplement ook bij aan het versterken van kraakbeen en botten.

"Het hoeft geen uitdaging te zijn om jezelf serieus te nemen en voor je eigen welzijn en goede gewoontes te zorgen."

De praktische verpakking van Nupo Collagen Beauty & Burn bevat 5,5 gram per zakje. Het is de bedoeling dat u dit oplost in 200 ml water. Zo kunt u de collageen eenvoudig doseren en hoeft u geen enkele dag over te slaan.

Collageen Schoonheid & Brandwonden

In Collagen Beauty & Burn krijgt u een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, vitaminen, mineralen en collageen uit mariene bronnen. Het product bevat 2500 mg marine collageen, gewonnen uit mariene bronnen, voornamelijk vis, en biedt een combinatie van Collageen Type I + III. Deze typen collageen zijn met name gewild in de beauty-industrie.

Om het effect van Collagen Beauty & Burn te maximaliseren, is de formule bovendien verrijkt met Choline, dat een normale vetstofwisseling ondersteunt, terwijl Guarana en Cayennepeper bijdragen aan gewichtsverlies.

Er zijn verschillende soorten collageen, elk met zijn eigen unieke functies en eigenschappen.

De bekendste zijn Type I, Type II en Type III collageen. Elk type collageen heeft zijn eigen specifieke functie en is belangrijk voor de gezondheid en structuur van het lichaam.

Collageentype I is het meest voorkomende type in het lichaam en staat bekend om zijn schoonheidseigenschappen. Het vormt maar liefst 90% van het collageen in het lichaam, dat zich voornamelijk in de huid, botten en pezen bevindt.

Collageen type II komt voornamelijk voor in kraakbeen, waar het een belangrijke rol speelt in de structuur en flexibiliteit.

Collageen type III komt voornamelijk voor in bloedvaten en andere organen en draagt ​​bij aan hun elasticiteit en sterkte.

Collageen uit de zee, afkomstig van vis, verschilt van collageen uit runderen, dat afkomstig is van runderen.

Sommige mensen geven de voorkeur aan collageen uit de zee, omdat dit een andere dierlijke bron heeft.

Er zijn verschillen in het aminozuurprofiel tussen de twee soorten collageen. Marine collageen heeft doorgaans een hogere concentratie aminozuren zoals glycine en proline, die belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid.

Allergieën kunnen een rol spelen bij de keuze tussen collageen.

Mensen met een visallergie moeten marine collageen vermijden, terwijl mensen met een koemelkallergie rundercollageen moeten vermijden. Marine collageen is beter oplosbaar in water dan rundercollageen, wat betekent dat het tot 1,5 keer beter kan worden opgenomen.

Dit kan een voordeel zijn voor degenen die een snellere opname van collageen als supplement wensen.

De keuze tussen de twee soorten collageen hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren.

Bronnen:

www.pubmed.gov (2013) Orale inname van specifieke bioactieve collageenpeptiden vermindert huidrimpels en verhoogt de synthese van de dermale matrix. www.scirp.org (2015) Een nieuwe enzymatische methode voor de bereiding en karakterisering van collageenfilm uit de zwemblaas van vis Rohu (Labeo rohita)

Terug naar blog