Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Boost weightloss and running
Weight loss

Geef uw gewichtsverlies een boost

Geef uw gewichtsverlies een boost met Slim Boost

Slim Boost bestaat uit drie verschillende voedingssupplementen, ontworpen om een ​​gezond gewichtsverlies te stimuleren of te behouden. Slim Boost wordt geleverd in de vorm van capsules die tegemoetkomen aan enkele van de veel voorkomende dagelijkse uitdagingen die u gegarandeerd zult tegenkomen.

VUL MIJN buik

Vult je maag met de natuurlijke en in water oplosbare vezels; Glucomannan heeft een uitstekend vermogen om water tot 60 keer zijn eigen volume te absorberen. Hoe groter de massa in de maag betekent ook dat het hongergevoel afneemt. Om de werking van FILL MY TUMMY te vergroten, hebben we chroom toegevoegd dat helpt je bloedsuikerspiegel te stabiliseren, zodat je niet onnodig in de verleiding komt door suiker.

VERBRAND MIJN VET

Zet uw vetstofwisseling in beweging door de unieke combinatie van het gepatenteerde MOROSIL-extract, een natuurlijk extract uit bloedsinaasappelen, gecombineerd met de bekende groene thee "yerba mate" die de afbraak van vetweefsel (lichaamsvet) stimuleert. BURN MY FAT is aangevuld met cayennepeper en vitamine B6 om het algehele effect te versterken en het vetverbrandingsproces in inactieve perioden te stimuleren.

vette vechter

Ontwikkeld voor de behandeling en preventie van obesitas en overgewicht , waarbij de impact naar een geheel nieuw niveau wordt getild, dankzij het revolutionaire en gepatenteerde ingrediënt Lipomyl™. Een ander belangrijk voordeel van Slim Boost+ Fat Fighter is dat Lipomyl™ zich aan verschillende soorten vet kan binden, maar geen vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) absorbeert, waardoor het lichaam kan profiteren van de essentiële voedingsstoffen. voedingsstoffen. Lipomyl™ is plantaardig en geschikt voor veganisten.

Terug naar blog