Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

New year new health new year resolution
Weight loss

Begin goed met je goede voornemens voor het nieuwe jaar

Deze tijd van het jaar is meestal gevuld met mensen die een gezondere levensstijl willen beginnen en de ongewenste extra kilo's willen verliezen. Om een ​​succesvolle ervaring met gewichtsverlies te hebben, is het belangrijk om de juiste methode te vinden die bij u, uw persoonlijke doelen en uw dagelijks leven past.

Vraag uzelf af wat u wilt met uw nieuwe en gezondere levensstijl – en blijf u op dat doel concentreren! Wees niet bang om advies in te winnen als u twijfelt over hoe u het beste aan de slag kunt gaan. Er zijn vrijwel onbeperkte hoeveelheden tips en trucs over verschillende diëten die u op verschillende manieren kunnen helpen. De basis is dat je een calorietekort nodig hebt om de ongewenste kilo’s kwijt te raken, en aan de andere kant: als je een calorieoverschot hebt, zal het moeilijk zijn om af te vallen en zul je hoogstwaarschijnlijk een paar kilo aankomen – de grote uitdaging voor Velen moeten op gewicht blijven nadat ze zijn afgevallen. Nupo biedt verschillende oplossingen die u kunnen helpen uw persoonlijke gewichtsverlies op gang te brengen. Het is zowel een dieet van twee weken als een dieet van drie weken, de oplossing bevat al het Nupo Diet Poeder (VLCD) dat je nodig hebt tijdens de menstruatie + een Nupo Shaker. Bovendien kun je vrij kiezen welke smaak je wilt – of als je meerdere smaken wilt. We kunnen zes verschillende smaken aanbieden, variërend van mango/vanille tot pittige Thaise kip.

Ons dagelijks leven botst soms met onze gezonde bedoelingen – het overkomt iedereen, zelfs de beste en meest toegewijde mensen, dus het is niets om je zorgen over te maken. Het telt op de lange termijn niet als je een dag of twee hebt gehad dat je je niet aan je plan hebt kunnen houden. Het is gewoon belangrijk dat u weer op schema kunt komen en weer op het goede spoor kunt komen. Zoals eerder vermeld is het altijd een goed idee om hulp te vragen als je twijfelt of een familielid of een goede vriend te zoeken die je kunt vragen om je te helpen met je nieuwe levensstijl. Je kunt elkaar helpen door te motiveren, ervaringen te delen en elkaar gefocust te houden op je doelen. En als een van jullie valt, kan de ander je helpen weer op de been te komen.

Terug naar blog