Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Person working out
Weight loss

De gezondheid van mannen (...of het gebrek daaraan?)

Wist je dat mannen niet zo goed voor zichzelf kunnen zorgen als vrouwen? Als je een relatie hebt met een man, komt dit misschien niet als de grootste verrassing. Over het algemeen zijn mannen slechter in het bezoeken van de dokter als ze ziek zijn of zich somber voelen, en mannen hebben de neiging om ‘tegen zichzelf te liegen’ en zichzelf als gezonder te beschouwen dan ze in werkelijkheid zijn.

Mannen zijn over het algemeen niet zo goed in gezond eten als vrouwen. De gezondheid en de eetgewoonten van mannen zijn al vele jaren onderwerp van onderzoek. Uit onderzoek blijkt dat de opleiding van mannen invloed heeft op hun eetgewoonten; een langere opleiding betekent gezondere eetgewoonten. Vrouwen zijn ook superieur als het gaat om het eten van fruit en groenten. Er zijn talloze voordelen die je jezelf gunt als je dagelijks gezond eet. We bewijzen onze kinderen een groot plezier als we ze leren te genieten van enkele van de gezondere alternatieven. Kinderen kopiëren hun ouders vanaf zeer jonge leeftijd – wij zijn hun idolen – dus door gezond te eten hebben we de mogelijkheid om onze kinderen te beïnvloeden, door ook fruit en groenten te eten.

Als gezondheidsconsulent heb ik zelden de ervaring dat ik alleenstaande mannen heb voor mijn consulten. Hun partner vergezelt meestal de mannelijke klanten die ik heb. Ondanks de zeldzaamheid zijn de mannen die ik voor mijn consultaties heb uiterst gemakkelijk om mee te werken, en ze laten geweldige resultaten zien als ze een plan krijgen dat ze moeten volgen. Hetzelfde kan gezegd worden over de nupo-dieetproducten, als je de instructies volgt, zul je hoogstwaarschijnlijk positieve resultaten behalen.

"Men's health week", is een internationaal evenement dat begint op 11 juni en eindigt op 17 juni. Het evenement wordt gebruikt om bewustzijn te creëren over de gezondheid van mannen, of het gebrek daaraan. Als je iemand – meer specifiek een man – bent die niet erg gezond eet, geef hem dan een vriendelijke herinnering en help hem om een ​​gezondere levensstijl te beginnen. Gezondheidsconsulent, Team Nupo.

Terug naar blog