Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

People at the beach
Weight loss

Klaar om naar het strand te gaan?

De zomer staat voor de deur en u bent waarschijnlijk niet de enige die graag een paar kilo kwijt wil voordat u weer klaar bent om het strand te veroveren. Er zijn zoveel verschillende manieren om af te vallen, maar welke aanpak je ook kiest, ze hebben allemaal iets gemeen: een calorietekort.

Het zal moeilijk zijn om af te vallen als je geen calorietekort hebt. Om dit tekort te bereiken, moet u minder calorieën consumeren dan u in uw dagelijks leven verbruikt – of de behoefte van uw lichaam aan calorieën verhogen door uw trainingsniveau te verhogen, en daardoor een calorietekort creëren. Je zult veel(!) moeten trainen voordat je duidelijke resultaten op het lichaam ziet. Het combineren van fysieke activiteit met een calorietekort is de methode die ik aanbeveel, omdat het – uiteindelijk – de beste methode is om op een gezonde en beheersbare manier af te vallen. Het VLCD-dieet van Nupo kan worden gebruikt voor een breed scala aan gewichtsverlies; moet je er twee, vijf, tien of zelfs meer verliezen? Nupo Diet Shakes, Soepen en Havermout kunnen als kickstart worden gebruikt – volg het dieet en eet de zes dagelijkse shakes voor een snel, veilig gewichtsverlies. Als je nog wat wilt afvallen voordat het strandseizoen begint, is de Diet-serie van Nupo zeker het overwegen waard. Het dieet bevat alle voedingsstoffen en vitamines die uw lichaam nodig heeft om te functioneren, en zorgt ervoor dat u ongeveer 700 calorieën per dag binnenkrijgt.

De Diet-serie van Nupo is ook bruikbaar als u behoefte heeft aan een stabieler en langduriger gewichtsverlies. Het is een mythe dat je weer aankomt nadat je het Nupo Dieet hebt gevolgd. Het kan zijn dat u een beetje in gewicht aankomt, omdat uw maag en lichaam weer gewend raken aan normale voeding. U zult oude gewoonten moeten veranderen en een gezonder dieet moeten volgen om het gewichtsverlies te behouden. Wanneer u klaar bent met het Nupo-dieet, heeft u vaak niet meer zoveel ruimte in uw maag als voordat u ermee begon; u zult waarschijnlijk gedurende de dag minder trek hebben in uw maag. Het kan nuttig voor u zijn om uw eetgewoonten te heroverwegen en bijvoorbeeld meer groenten en fruit aan uw dieet toe te voegen, evenals meer volkoren alternatieven voor pasta, rijst, brood, enz. Het vervangen van deze voedingsmiddelen door gezondere opties zal helpen u uw gewichtsverlies op de lange termijn te behouden.

Terug naar blog