Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Healthy food and fats
Weight loss

De totale VLCD-dieetoplossing met Nupo

SNEL – VEILIG – EFFICIËNT

Nupo Diet VLCD* is een verantwoord, goed gedocumenteerd en efficiënt dieet voor diegenen die hun gewichtsverlies op een snelle, veilige en efficiënte manier willen (of nodig hebben) om op gang te komen. Wanneer u snel gewicht verliest, vergroot dit de kans om dat gewichtsverlies te behouden, omdat de snelle verbeteringen en resultaten u gemotiveerd zullen houden om uw dieet en levensstijl te veranderen.

Voor een optimale efficiëntie vervangt u al uw maaltijden - voor een periode tot 3 weken - door 6 porties Nupo's Diet Shakes , -Soepen of -Maaltijden per dag. De 6 porties bevatten een optimale samenstelling van eiwitten, vezels en alle vitamines en voedingsstoffen die je lichaam gedurende de dag nodig heeft - en minimaliseren je calorie-inname met slechts 800 calorieën per dag**. De optimale samenstelling van de Nupo Diet producten betekent dat u geen spiermassa verliest, maar dat uw voornaamste gewichtsverlies zal komen door overtollig opgeslagen vet.

*VLCD is de afkorting van Very Low Calorie Diet

** Normale inname voor een volwassene is ongeveer 2000-3000 calorieën per dag.

OPGESLAGEN VET ALS PRIMAIRE BRANDSTOF

De Diet producten van Nupo bevatten een beperkte hoeveelheid koolhydraten. Het "gebrek" aan koolhydraten heeft tot gevolg dat uw lichaam het overtollige, opgeslagen vet, in plaats van koolhydraten, als primaire brandstofbron begint te gebruiken. Deze natuurlijke toestand wordt ketogenese genoemd en leidt tot een reeks positieve effecten, zoals een afnemend hongergevoel. Dit is een enorm voordeel voor degenen die willen (of moeten) afvallen.

DE EERSTE DRIE DAGEN ZIJN HET ZWAARSTE

Wanneer u al uw maaltijden vervangt door Nupo's Diet-producten, ervaren velen een zware fase gedurende de eerste 3-4 dagen voordat het lichaam in ketose raakt. Veel mensen hebben grote honger en moeten hun maag ergens mee vullen. Om deze periode makkelijker te maken heeft Nupo SLIM BOOST FILL MY TUMMY* ontwikkeld, dit zijn vezels in een capsule die je een verzadigingsgevoel geven. SLIM BOOST FILL MY TUMMY vult je maag met de natuurlijke vezels; Glucomannan, dat een uitzonderlijk vermogen heeft om water op te nemen, vele malen zijn eigen volume, en het geeft je een gevoel van verzadiging. We hebben chroom toegevoegd om de werking van FILL MY TUMMY te versterken, waardoor uw bloedsuikerspiegel stabiel blijft. We hebben ook wegedoorn toegevoegd, omdat uit onderzoek blijkt dat wegedoorn de activiteit in het darmkanaal verhoogt en de stofwisseling bevordert. Bovendien is wegedoorn van nature rijk aan vitamine C, wat bijdraagt ​​aan een normaal energiemetabolisme en aan de normale werking van het immuunsysteem. * Vergeet niet om voldoende water (1-2 glazen) te drinken bij inname van SLIM BOOST FILL MY TUMMY.

NUPO DIEET BIEDT U:

  • Een eenvoudig en efficiënt dieet dat gemakkelijk te gebruiken is.
  • Een compleet dieet dat je garandeert van een juiste samenstelling van voedingsstoffen en een caloriearme inname
  • Een veilig en betrouwbaar dieet dat gebaseerd is op 35 klinische onderzoeken.
  • Een gemakkelijke oplossing die uw normale dieet met 6 maaltijden per dag vervangt.
  • Maaltijden die in 2 minuten bereid zijn.
  • Nupo Dieet is een eenvoudige oplossing voor u die zich naast uw dieet op andere zaken wilt kunnen concentreren. Gebruik Nupo Diet om de nieuwe jij een kickstart te geven!
Wij raden u aan Nupo Diet voor een periode van maximaal 3 weken te gebruiken. Hierna raden wij aan een pauze van 1-2 weken te nemen met een normaal, gezond en energiebeperkt dieet, voordat u de Nupo's Diet-producten maximaal 3 weken kunt blijven gebruiken - of totdat u uw doelen heeft bereikt. Kies een pakket dat bij jouw komende weken past en begin vandaag nog met afvallen!
Terug naar blog