Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Homemade ice popcicles made with Vanilla & Strawberry Shake
Nutritional Recipes

Caloriearme zomerverleidingen

Maak kennis met de zomer met al zijn verleidingen - zonder concessies te doen aan uw calorie-inname. Snelle en gemakkelijke caloriearme lekkernijen zoals milkshakes, frappé, ijslolly's en ijs.

Traditionele Frappé versus Nupo Diet Caffe Latte

Ijskoffie

Calorieën in traditionele Frappé: 422 kcal

Calorieën in Nupo Diet Shake - Caffe Latte : 114 kcal

Hoe:

Giet 250 ml. koud water in uw shaker, voeg één zakje Nupo Diet Shake - Caffe Latte en 4-5 ijsblokjes toe. Goed schudden, in een glas schenken, glimlachen en genieten met een rietje - wetende dat terwijl je dit koffiegenot drinkt, je je lichaam voorziet van essentiële vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en essentiële vetzuren - zonder overtollige calorieën.

Alternatief:

Je kunt ook Nupo One Meal +Prime - Caffe Latte Happiness gebruiken. Giet je kant-en-klare shake met 3-4 ijsblokjes in een blender en mix tot een milkshake-achtige consistentie. Calorieën in alternatieve Frappé met One Meal +Prime: 206 kcal

TIP!

Vervang een beetje water door een koele espressoshot of sterke oploskoffie, voor een minder zoete en meer prominente koffiesmaak. Verander 250 ml. water uit met 200 ml. water en een halve dl. sterke koffie en volg de bovenstaande aanwijzingen. Van koffie kun je ook ijsblokjes maken.

Traditionele milkshake versus Nupo-dieet met kokosnoot

Aardbeien-Kokosmilkshake

Calorieën in traditionele milkshake: 316 kcal

Calorieën in Milkshake gemaakt van Nupo Diet Shake - Aardbei met bessen en kokosmelk: 183 kcal

Hoe:

Giet 100 ml. koud water en 100 ml. lichte kokosmelk in je shaker, voeg één zakje Nupo Diet Shake - Aardbei (of een andere van je favoriete Nupo Diet Shake) en 2 ijsblokjes toe. Schud goed en giet de shake in een blender en voeg 4-5 bevroren of verse aardbeien toe. Meng goed, giet het in een glas en geniet met een rietje.

Alternatief:

Je kunt ook Nupo One Meal +Prime - Strawberry Love gebruiken. Giet je kant-en-klare shake met 2 ijsblokjes en 4-5 bevroren of verse aardbeien in een blender en mix tot een milkshake-achtige consistentie. Calorieën in alternatieve Milkshake met One Meal +Prime: 206 kcal

TIP!

Gebruik bijvoorbeeld verse muntblaadjes of citroenmelisse en meng het geheel, voor een beetje scherpte en afwisseling. De verse kruiden voegen net dat beetje extra toe voor smaak – en oog. Hoeveel hangt af van je smaakpapillen. Probeer om te beginnen met 6-7 blaadjes en kijk wat je ervan vindt. Muntblaadjes in de chocoladesmaak geven ook een verfrissende chocolade-muntachtige smaak.

Traditionele ijslolly vs. Nupo Dieet met vers fruit

Bosbessen ijslolly

Calorieën in een traditionele ijslolly: 145 kcal

Calorieën in ijslolly gemaakt van Nupo Diet Shake - Bosbessen Frambozen en verse bosbessen: 34 kcal

Hoe:

Giet 300 ml. water in uw shaker, voeg één zakje Nupo Diet Shake - Blueberry Raspberry (of een ander van uw favoriete Nupo Diet Shake) toe. Schud goed en giet de shake in een blender en voeg een klein handjevol verse of bevroren bosbessen toe, en mix het kort (de bessen mogen niet helemaal uitgemengd zijn). Giet de inhoud in drie bakjes (ijsbakje of vorm, kleine kopjes of wat je in de keuken bij de hand hebt) en plaats ze in de vriezer. Na ongeveer 30 minuten. plaats een stokje in elke ijslolly.

TIP!

Gebruik bijvoorbeeld verse muntblaadjes of citroenmelisse en meng het geheel, voor een beetje scherpte en afwisseling. De verse kruiden voegen net dat beetje extra toe voor smaak – en oog.

Traditioneel ijs versus ijs gemaakt van Nupo One Meal +Prime

Calorieën in traditioneel ijs op een stokje: 224 kcal

Calorieën in ijs gemaakt van One Meal + Prime Shakes : 61 kcal

Hoe:

Neem je favoriete One Meal +Prime Shake en een ijsvorm, giet de vorm halverwege uit en plaats de vorm in de vriezer. Na ongeveer 30 minuten. Haal het bakje eruit en giet je tweede favoriete shake in de vorm. Plaats een stokje in elk ijsje en plaats het terug in de vriezer tot het bevroren is.

We gebruikten One Meal +Prime Shake - Chocolate Bliss en One Meal +Prime Shake - Caffe Latte Happiness om de heerlijke ijsjes op de rechter foto hieronder te maken, en One Meal +Prime Shake - Strawberry Love en One Meal +Prime Shake - Vanilla Banana Droom ervan om de heerlijke en verfrissende ijsjes te maken die je op de linkerfoto hieronder ziet.

Chocolade ijslolly

Aardbeien ijslolly

Terug naar blog