Geverifieerd door Marianne Poulsen

Gecertificeerd Nutrition Advisor

Omelette with vegetables and cottage cheese
Nutritional Recipes

Omelet met kwark

Eieren kunnen op verschillende manieren worden bereid. Je kunt ze koken, roerei, pocheren, bakken of er een omelet van maken. Een ontbijtomelet gemaakt met wat toegevoegde groenten zorgt voor een uitstekend en snel gewichtsverliesvriendelijk ontbijt.

Hoe voor te bereiden:

Snijd de tomaten en pompoen in dunne plakjes. Klop de eieren los en meng de bieslook, het zout en de peper erdoor. Verhit wat olie in een koekenpan. Voeg het eimengsel toe aan de pan en leg de plakjes tomaat en pompoen erop. Draai de omelet om zodra deze gestold is. Leg spinazieblaadjes en kwark op de afgewerkte omelet.

Je hebt nodig:

  • 2 eieren
  • Een kleine hoeveelheid bieslook
  • 1 snufje zout en peper
  • 1 grote tomaat
  • 50 g pompoen
  • Handvol verse spinazieblaadjes
  • 1 theelepel. olie
  • 50 g kwark (1,5%)
Terug naar blog